Marmerlook tegels 60x60

Marmerlook tegels tillen je interieur naar een hoger niveau. Marmer heeft een luxe en chique uitstraling. Het wordt veel gebruikt in de keuken of de badkamer, maar komt ook in andere ruimtes heel mooi tot zijn recht. De letterlijke betekenis van marmer is ‘glanzende steen’. Marmer is tijdloos en past daarom binnen een landelijke woonstijl, maar ook in een industrieel interieur. Bij Ceramica Vloeren vind je marmerlook tegels in veel verschillende formaten. Ze hebben ieder hun eigen unieke uitstraling. Naast tegels in marmerlook hebben we ook tegels in steenlook, betonlook en houtlook.

Voordelen van keramische tegels van 60x60

Onze tegels van 60x60 hebben een authentieke uitstraling. Keramische tegels in steenlook doen niet onder voor een echte stenen vloer of wand. Datzelfde geldt voor tegels met een beton-, hout of marmerlook. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. Keramische tegels gaan prima samen met vloerverwarming. De meeste tegels in ons assortiment zijn bovendien binnen én buiten te gebruiken. Ze zijn slijtvast, krasvast en vuurvast, zodat ze jarenlang meegaan. 

Duurzaam maar niet duur

Onze tegels van 60x60 zijn de perfecte basis voor jouw interieur, wat je stijl ook is. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Duurzaamheid hoeft niet duur te zijn, vinden wij. Daarom hanteren we uiterst scherpe prijzen voor onze keramische tegels van 60x60. Een bezoekje aan de showroom is dan ook zeker de moeite waard. Wij geven je graag persoonlijk advies en helpen je de tegel te vinden, die helemaal aansluit bij jouw wensen

Over Ceramica Vloeren

Wij zijn Koen Wouters & Ken Jansen en runnen de vernieuwde Ceramica Vloeren Showroom in Heerhugowaard. Je vindt ons aan de Industrieweg in Heerhugowaard, vlakbij het station.

Wij zijn Ceramica Vloeren gestart met de missie keramische tegels voor iedereen betaalbaar te maken. In heel Europa zijn keramische tegels erg populair vanwege de hoge slijtvastheid, het gemak in onderhoud en geleiding van vloerverwarming. In Nederland blijft dit nog sterk achter.

Met onze inkoopkanalen leveren wij direct uit de fabriek en maken wij keramische tegels voor iedereen betaalbaar. Hierdoor heb je A-merk en kwaliteit voor een scherpe prijs. Kom nu langs bij ons in de showroom en profiteer van de extra korting op onze actuele voorraad of bel ons voor advies.