Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Marmerlook tegels 60x120

Marmer is een luxe natuurproduct en straalt klasse uit. Dit materiaal is dan ook al eeuwenlang ontzettend populair. Met name in keuken en badkamers zie je marmer veel terug. Helaas is echt marmer zeer duur en niet voor iedereen haalbaar. Keramische marmerlook tegels van 60 x 120 centimeter zijn dan een perfecte oplossing. Deze tegels zijn een stuk voordeliger dan marmer, maar zien er precies hetzelfde uit. Zo haal je luxe en klasse in huis, zonder hiervoor een fortuin uit te geven.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 16 van 16 producten

Open filter

Handig en duurzaam

Een groot voordeel van onze keramische tegels is dat ze krasvrij blijven en bestand zijn tegen slijtage. Hierdoor blijven de tegels er mooi uitzien en heb je er jarenlang plezier van. De tegels kunnen zowel op de muur als vloer worden geplaatst. Het schoonmaken van de tegels is uiterst eenvoudig. Je dweilt de tegels regelmatig met lauwwarm water met daarin een scheutje azijn of neemt ze af met een doekje. Verder hebben de tegels geen onderhoud nodig. Ook in de badkamer kun je de marmerlook tegels van 60 x 120 centimeter zonder problemen plaatsen, omdat de tegels vochtbestendig zijn.

High-end fabriek

Alle tegels van Ceramica Vloeren worden in Italië in een high-end fabriek geproduceerd. Wij importeren de tegels direct vanuit de fabriek, waardoor we minder kosten hebben aan personeel. Zo kunnen we de tegels tegen scherpe prijzen aanbieden. De tegels uit de fabriek in Italië zijn van hoge kwaliteit. Alle tegels zijn sterk en de kwaliteit wordt gecontroleerd voordat we de tegels inkopen. Dit maakt keramische marmerlook tegels van 60 x 120 centimeter een duurzame aankoop waar je jarenlang van kunt genieten.

Realistische marmerlook

Onze marmerlook tegels zijn niet van echt marmer te onderscheiden. Door de unieke geaderde structuur lijkt het alsof de tegels zo uit de natuur komen. De betekenis van het woord marmer is ‘glanzende steen’ en zo zien de tegels van Ceramica Vloeren er ook uit. De realistische look zorgt ervoor dat je badkamer of keuken een luxe uitstraling krijgt. Je kunt deze realistische marmerlook die al eeuwenlang gewild is nu voor een voordelige prijs in huis halen met keramische tegels.

Gaat goed samen met vloerverwarming

Keramische tegels zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte goed, waardoor de vloer gelijkmatig verwarmd wordt. Ook houden de tegels de warmte vast nadat de verwarming is uitgezet. Zo houd je lang warme voeten zonder dat dit extra energie kost. Bij Ceramica Vloeren koop je tegels die je vervolgens zelf kunt monteren. Heb je daar liever hulp bij? Dan bevelen we graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam aan.

Verschillende kleuren marmer

De marmerlook tegels van 60 x 120 cm zijn beschikbaar in diverse kleuren. We verkopen de tegels in wit, waarbij de geaderde structuur sterk zichtbaar is. Een andere optie is de lichtgrijze variant die subtieler geaderd is. Deze lichte kleuren zorgen ervoor dat de ruimte groter lijkt. Zeker wanneer je keuken of badkamer niet zo groot is, kun je het beste voor een lichte kleur marmer kiezen. We verkopen ook marmerlook tegels in het zwart. Deze donkere tegels hebben een chique uitstraling en staan met name goed in grotere ruimtes.