Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Marmerlook tegels 120x120

Marmerlook tegels 120x120 zijn dé manier om klasse en luxe in je woning te halen. Marmer is een natuurproduct dat al eeuwenlang gebruikt wordt in statige woningen en gebouwen, maar bijvoorbeeld ook in de beeldhouwkunst. Marmerlook tegels zijn niet van echt marmer te onderscheiden. Ze hebben dezelfde geaderde structuur. Marmerlook tegels van een formaat als 120x120 kunnen bijna naadloos worden geplaatst. Zo straalt je muur of vloer rust en eenheid uit en wordt het effect van echt marmer nog eens extra versterkt. Bij Ceramica Vloeren vind je marmerlook tegels in verschillende formaten. Naast tegels in marmerlook hebben wij ook wand- en vloertegels in steenlook, betonlook en houtlook.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 11 van 11 producten

Open filter

Marmerlook tegels zijn duurzaam en stevig

Marmerlook tegels gaan jarenlang mee. Ze worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië, van de hoogste kwaliteit keramiek. Keramische marmerlook tegels van 120x120 zijn krasvast en bestand tegen slijtage, vocht en vlekken. De tegels behouden door de jaren heen hun originele kleur en uitstraling. Met marmerlooktegels leg je een krachtige basis voor je badkamer of keuken. Maar ook in andere ruimtes komt de marmerlook volledig tot zijn recht. Marmerlooktegels zijn prachtig te combineren met zwart en goud.

Tegels in marmerlook: ideaal voor vloerverwarming

Keramische tegels zijn ideaal als je vloerverwarming in je woning wilt hebben. Ze verspreiden de warmte egaal over de hele vloer. Dat zorgt voor een comfortabel gevoel. Daarnaast houden marmerlook tegels de warmte lang vast. Zo bespaar je ook nog eens op je energierekening. Marmerlooktegels zijn onderhoudsvrij. Schoonmaken is heel gemakkelijk. Daarvoor gebruik je lauw, gekookt water met een beetje azijn erin. Ook een milde allesreiniger is prima, zolang er maar geen olie, vet of zeep in zit. De meeste van onze keramische tegels kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Bekijk ook eens deze formaten:
Marmerlook tegels 60x60
Marmerlook tegels 90x90
Marmerlook tegels 60x120
Alle marmerlook tegels

De hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs

Bij Ceramica Vloeren gaan we voor de hoogste kwaliteit. Tegelijk zorgen we ervoor dat jij niet de hoofdprijs voor je marmerlook tegels hoeft te betalen. Dat doen we door onze tegels scherp in te kopen en te besparen op onze personeelskosten. Zo ben jij altijd verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding. De montage van de marmerlooktegels van 120x120 verzorg je zelf. Natuurlijk helpen we je daar graag bij. We werken samen met een vast montageteam en kunnen je altijd een vakkundige tegelzetter adviseren. Wil jij onze marmerlook tegels van dichtbij komen bekijken? Je bent van harte welkom in de showroom. We geven je graag persoonlijk advies.

Grote 120x120 tegels monteren? Laat het aan ons over

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? En kies je voor grote 120x120 tegels? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

Veelgestelde vragen

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Ja, een keramische vloer krast niet, is onderhoudsvrij en is makkelijk schoon te maken. Een vloer voor jarenlang plezier!

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Gebruik lauwwarm water dat je hebt laten koken. Doe een scheut azijn in het water. Je kan ook speciale tegelreiniger of een neutrale allesreiniger gebruiken (zonder olie, zeep of vet). Spoel en dweil na het gebruik van schoonmaakmiddel de vloer na met schoon water.

Kunnen keramische tegels ook op de muur, bijvoorbeeld in onze badkamer?

Jazeker, groot formaat tegels op de muur is ideaal. Juist in kleinere ruimtes zoals badkamer en toilet. Grote keramische tegels maakt de ruimte rustig en ruimtelijk, dit komt omdat er door groot formaat keramische tegels minder voeg in de ruimte aanwezig is.