Marmerlook tegels 100x100

Marmerlooktegels van 100x100 zijn een geweldige basis voor een chic interieur. Je ziet ze veel in keukens en badkamers, maar ook in andere ruimtes kunnen ze heel goed worden gebruikt. Marmer wordt al eeuwenlang gebruikt om luxe en klasse uit te stralen. Vooral als je het combineert met zwarte of gouden accessoires. Het woord marmer betekent letterlijk ‘glanzende steen’. Wat marmer zo uniek maakt, zijn de aders en de structuur ervan. Die zie je ook terug in de marmerlooktegels van Ceramica Vloeren. Ze zijn een stuk minder kostbaar dan echt marmer, maar zeker net zo mooi. De meeste van onze marmerlooktegels zijn zowel binnen als buiten te plaatsen.
Geen tegels gevonden.

Marmerlooktegels gaan jarenlang mee

Als jij een wand of vloer wilt hebben, die jarenlang meegaat, zijn marmerlooktegels ideaal. Ze zijn stevig en krasvast. Ook zijn ze bestand tegen vocht, vlekken en slijtage. Je marmerlook vloer of wand blijft door de jaren heen prachtig van kleur. Onze marmerlooktegels worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië. Daarbij wordt alleen de beste kwaliteit keramiek gebruikt. Wij hebben keramische wand- en vloertegels in veel verschillende formaten. Naast de marmerlook kun je ook kiezen voor steenlook, betonlook en houtlook. Alle looks hebben een authentieke uitstraling en zijn niet van echt te onderscheiden. 

Betaalbare tegels in marmerlook

Bij Ceramica Vloeren willen we onze tegels zo betaalbaar mogelijk houden. Daarom leveren we rechtstreeks uit de fabriek en besparen we op onze personeelskosten. In onze showroom kun je al onze tegels van dichtbij komen bekijken. We geven je graag persoonlijk advies. Om de prijs zo laag mogelijk te houden, verzorg je de montage van je marmerlooktegels van 100x100 zelf. Natuurlijk willen we je daarbij helpen. We adviseren je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam om jouw marmerlooktegels professioneel te plaatsen. Zo kun je bij ons terecht voor het totaalpakket. 

Marmerlooktegels: onderhoudsvrij en perfect voor vloerverwarming

Marmerlooktegels van 100x100 zijn onderhoudsvrij en zowel op de wand als op de vloer te plaatsen. Je hoeft ze alleen af te nemen met een nat doekje of er een dweil overheen te halen. Daarvoor kun je het beste lauw, gekookt water met een beetje azijn erin gebruiken. Een ander voordeel van keramische marmerlooktegels is dat ze heel goed samengaan met vloerverwarming. Keramische tegels verdelen de warmte over de hele vloer, zodat die egaal warm wordt. Dat zorgt voor een comfortabel gevoel. Bovendien houden marmerlooktegels de warmte lang vast, zodat je bespaart op je energierekening.