Keramische marmerlook vloer- en wandtegels

Marmer staat voor klasse, is al decennia heel populair en is tijdloos. Op zoek naar een mooie marmerlook vloer? Ceramica vloeren is specialist in keramische vloeren en levert deze verschillende formaten met marmerlook. Ons assortiment is altijd scherp geprijsd. Wil je de tegels in deze tijd liever in het echt zien? Maak een afspraak via WhatsApp en we komen gewoon bij je langs.

Voorjaarsactie: -50% & Gratis lijm

Het voorjaar is in zicht! Profiteer t/m 31 maart van maximaal 50% korting en ontvang GRATIS lijm bij vloertegels. Zolang de voorraad strekt!

Marmerlook voor klassieke uitstraling

Geef een klassieke draai aan uw interieur. De tegels lijken net van echt marmer, ze zijn echter gemaakt van keramiek. Je kiest voor de prachtige uitstraling zonder dat je te veel betaald.

Marmerlook tegels worden pas echt als je de print van de aders goed ziet en daardoor de structuur van de 'echte' tegels niet meer uit elkaar kunt halen. De fabrieken waarmee wij samenwerken zijn gespecialiseerd in dit soort tegels en produceren alleen wanneer het precies naar wens is.

Wie wil dat nou niet?

Marmer is een bijzonder en kostbaar natuurproduct. Het eindproduct is in zowel licht als donker prachtig in je woning. Kies voor nét wat meer stijl met Marmerlook keramische tegels.

De voordelen van marmerlook tegels:

  • Niet van echt marmer te onderscheiden
  • Van de hoogste kwaliteit keramiek
  • Duurzaam, stevig, slijt-, vuur- en krasvast
  • Gemakkelijk te onderhoudenIn allerlei formaten beschikbaar
  • Vaak geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis
  • Goed te combineren met vloerverwarming

Laat je verrassen in de showroom van Heerhugowaard!