Keramische houtlook vloer- en wandtegels

Vind je het mooi om een strakke tegelvloer in huis te hebben, maar is hout ook echt jouw ding? Kies voor een houtlook tegelvloer! Slijtvaste vloeren die op het oog lijken op hout. Het mooie aan keramische vloeren is dat je niet perse plinten hoeft te gebruiken, wat met een houtlook vloer zorgt voor een gaaf effect.

Onze showroom is weer geopend!

Zoek tegel(s) uit die je mooi vindt en bezoek ook onze showroom. Een vloertegel wil je namelijk ook in het echt zien. Kom langs of maak een afspraak als je professioneel en onafhankelijk advies nodig hebt.

Houtlook vloertegels, waarom ook niet!

Houtlook vloertegels voor een geweldig effect.

Wil je graag vloertegels maar ben je ook gek van hout? Kies voor Keramische vloertegels in Houtlook. Hierdoor heb je wél het karakter van hout, maar niét het onderhoud. Keramische vloeren zijn onderhoudsvrij, makkelijk schoon te maken en kun je natuurlijk combineren met Vloerverwarming!

Keramische vloertegels geschikt voor Vloerverwarming

Er gaat niets boven een tegelvloer met vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte snel en gelijkmatig, zodat het snel behaaglijk warm is in uw kamer. Doordat de tegels de warmte nog lange tijd vast kunnen houden, is de vloerverwarming ook nog eens energiebesparend.

Gemakkelijk schoon te maken

Gebruik lauwwarm water dat je hebt laten koken. Doe een scheut azijn in het water. Je kan ook speciale tegelreiniger of een neutrale allesreiniger gebruiken (zonder olie, zeep of vet). Spoel en dweil na het gebruik van schoonmaakmiddel de vloer na met schoon water.

De voordelen van Keramische vloertegels:

  • Tegels zijn hygiënisch en eenvoudig te reinigen
  • Tegels zijn duurzaam
  • Tegels zijn in hoge mate kras- en snijvast
  • Tegels zijn antistatisch
  • Geschikt voor vloerverwarming

De trendy keramische tegels met houtlook voor in de woonkamer, badkamer of andere ruimten zijn op maat gemaakt door high-end fabrieken waardoor je hele dunne voegen kunt gebruiken. Daarnaast hoef je bij keramische vloeren niet te kiezen voor plinten. Dit geeft met een houtlook vloer een extra gaaf effect!