Keramische betonlook vloer- en wandtegels

Houd jij ook zo van betonlook tegels en wil je daar niet te veel voor betalen? Bekijk ons assortiment betonlook keramische tegels online of in de showroom. We hebben ze in alle kleuren en formaten en leveren ze direct uit de fabriek. Zo betaal je nooit te veel.

Onze showroom is weer geopend!

Zoek tegel(s) uit die je mooi vindt en bezoek ook onze showroom. Een vloertegel wil je namelijk ook in het echt zien. Kom langs of maak een afspraak als je professioneel en onafhankelijk advies nodig hebt.

Gek op betonlook? Kies voor keramische tegels.

Betonlook tegels voor de muur en de vloer

Dé grote vloertrend van het moment: de betonlookvloer. Tegels met de look-and-feel van beton, voor een krachtige basis in jouw woning. De stoere keramische tegelvloeren, die ook binnen bedrijven steeds vaker als blikvanger gelden, zijn de ideale basis voor jouw creativiteit. Welke woon- of werkwens je ook hebt, betonlook vloertegels zijn onmisbaar in het interieur. De trendy keramische tegels met Steenlook voor in de woonkamer, badkamer of andere ruimten zijn op maat gemaakt door high-end fabrieken waardoor je hele dunne voegen kunt gebruiken.

Kermamische vloertegels geschikt voor Vloerverwarming

Er gaat niets boven een tegelvloer met vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte snel en gelijkmatig, zodat het snel behaaglijk warm is in uw kamer. Doordat de tegels de warmte nog lange tijd vast kunnen houden, is de vloerverwarming ook nog eens energiebesparend.

Gemakkelijk schoon te maken

Gebruik lauwwarm water dat je hebt laten koken. Doe een scheut azijn in het water. Je kan ook speciale tegelreiniger of een neutrale allesreiniger gebruiken (zonder olie, zeep of vet). Spoel en dweil na het gebruik van schoonmaakmiddel de vloer na met schoon water.

De voordelen van Keramische vloertegels:

  • Tegels zijn hygiënisch en eenvoudig te reinigen
  • Tegels zijn duurzaam
  • Tegels zijn in hoge mate kras- en snijvast
  • Tegels zijn antistatisch
  • Geschikt voor vloerverwarming