Volledig assortiment

Verkooppunt Keukenloods Amsterdam

De keukenloods locatie in Amsterdam is officieel partner van Ceramica Vloeren. Bezoek of contacteer dit verkooppunt om onze tegels te bekijken.

Bel onze tegel adviseur via 06-53822324

Openingstijden

Wil je graag langs gaan bij de Keukenloods locatie in Amsterdam? Ze zitten op een A locatie in Zuid-Oost, eenvoudig via de A1, A2 of A9 te bereiken. De openingstijden:

Maandag 10:00 - 18:00

Dinsdag gesloten

Woensdag 10:00 - 18:00

Donderdag 10:00 - 18:00

Vrijdag 10:00 - 18:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag 10:00 - 17:00

*Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten in de openingstijden. Wij vragen je om zelf een check uit te voeren bij het filiaal of zij ook echt open zijn alvorens je naar het verkooppunt vertrekt.

Bezoek Keukenloods Amsterdam

Woon je in of in de buurt van Amsterdam en wil je graag onze tegels bekijken? Neem dan zeker een kijkje in het Amsterdamse verkooppunt. Daar aanschouw je hun prachtige keukens in combinatie met onze Italiaanse vloertegels. Ze liggen professioneel geplakt in de showroom en we hebben een wand met verschillende staaltjes. Voor ieder wat wils!

Voorbereid op pad
Weet je al hoeveel vierkante meters je nodig hebt? Neem naar de vestiging alvast een plattegrond mee van de ruimte. De adviseur kan hiermee een beter en passend advies geven.

Toch nog even verder kijken?

Bekijk ons assortiment en maak een keuze uit de volgende ruimtes:

Badkamertegels

Uitgebreid assortiment tegels voor je badkamer.

Woonkamer tegels

Voor elk interieur een passende vloertegel.

Keukentegels

Vloertegels en wandtegels voor je keuken.

Toilet tegels

Grote en kleine tegels voor je toiletruimte.