Volledig assortiment

Kleine wandtegels

Kleine wandtegels zijn populair, met name in badkamers en toiletten. Door voor kleine wandtegels te kiezen, kun je eenvoudig patronen op de wand creëren. Bij Ceramica Vloeren vind je keramische tegels in vier verschillende looks, waarvan er altijd eentje bij je badkamer past. De wandtegels zijn vochtbestendig en gaan jarenlang mee. Je koopt onderhoudsvrije tegels tegen een scherpe prijs bij ons. De kleine wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende looks, kleuren en formaten.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur

Open filter

Diverse looks

Alle tegels van Ceramica Vloeren zijn verkrijgbaar in vier verschillende looks. We verkopen tegels in houtlook, die goed passen bij landelijke of Scandinavische interieurs. Keramische tegels in betonlook hebben een stoere, robuuste uitstraling, terwijl onze marmerlook tegels juist luxe en elegantie uitstralen. De laatste look is de steenlook. Deze keramische tegels zien eruit als echte natuursteen en zijn een mooi basis voor ieder interieur. Onze kleine wandtegels zien er allemaal uiterst realistisch uit en hebben alle voordelen van keramische tegels.

Patronen

Met kleine wandtegels kun je mooie patronen op de muur creëren. Kleine wandtegels zijn met name populair voor in badkamers en toiletten. Je kunt de tegels bijvoorbeeld in banen of blokken leggen of je maakt een visgraatpatroon op de muur. Ieder patroon heeft een eigen uitstraling en kan een mooie toevoeging aan je badkamermuur zijn. Met grotere vloertegels maak je mooie patronen op de vloer, maar onze kleine wandtegels zijn ideaal voor muren in badkamers en toiletten.

Scherpe prijs

Al onze kleine wandtegels worden geproduceerd in een high-end fabriek in Italië. Wij kopen de tegels rechtstreeks vanuit de fabriek in, waardoor we minder personeelskosten hebben. Voor klanten betaalt zich dit uit in een scherpe prijs voor de kleine wandtegels. Alle tegels worden op kwaliteit gecontroleerd, zodat ze jarenlang meegaan. In principe is de montage niet inbegrepen in prijs van de tegels, waardoor we de tegels tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. We kunnen een goede tegelzetter uit ons vaste montageteam aanraden wanneer je hier graag hulp bij hebt.

Vochtbestendig

Zeker voor kleine wandtegels in de badkamer of het toilet is het belangrijk dat deze vochtbestendig zijn. Alle tegels van Ceramica Vloeren kunnen tegen vocht en nemen geen water op. Daarmee zijn ze geschikt voor iedere ruimte in huis. Zeker wanneer je graag de houtlook in de badkamer wilt, zijn keramische wandtegels een uitkomst. Hout kan namelijk slecht tegen vocht en gaat hier op den duur van rotten. Onze kleine wandtegels zien eruit als echt hout, maar kunnen prima tegen water. Zo heb je wel de look van hout, maar niet de nadelen van het materiaal.

Onderhoudsvriendelijk

Een groot voordeel van keramische wandtegels ten opzichte van veel andere materialen, is dat ze ontzettend onderhoudsvriendelijk zijn. Keramische wandtegels neem je regelmatig af met een doekje en verder hebben ze geen onderhoud nodig. De kleine wandtegels zijn vochtbestendig, blijven krasvrij en zijn slijtvast. Ze zien er dus jarenlang als nieuw uit wanneer je ze goed schoonhoudt. Dit maakt de keramische wandtegels tot een duurzame keuze.

Ook kleine tegels monteren door Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.