Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Kleine tegels

Waar grote tegels ervoor zorgen dat een ruimte er groter uitziet, kun je met kleine tegels eenvoudig patronen creëren. Zowel op de vloer als wand zorgen kleine tegels voor een interessante dynamiek in de ruimte. Bij Ceramica Vloeren kun je kleine tegels in verschillende looks, kleuren en formaten vinden. Al onze tegels zijn onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. Je hebt jarenlang plezier van deze vochtbestendige en slijtvaste tegels. Je kunt de kleine tegels zelfs buitenshuis gebruiken.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 12 van 44 producten

Open filter

Interessante patronen

Grote tegels zijn ideaal om een ruimte groter te doen lijken, maar zijn minder geschikt voor het leggen van patronen. Met kleine tegels kun je juist eenvoudig interessante patronen op de vloer of wand creëren. Je kunt de tegels bijvoorbeeld in blokken of stroken leggen, maar je kunt er ook voor kiezen om een visgraatpatroon te maken. Onze kleine tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en je kunt dus altijd een formaat kiezen dat past bij het gewenste patroon. Zeker in toiletten en badkamers worden veel patronen gemaakt met kleine tegels, maar je kunt dit natuurlijk in iedere ruimte toepassen.

Geproduceerd in Italië

Bij Ceramica Vloeren werken we nauw samen met een high-end fabriek in Italië. We kopen de tegels direct in vanuit deze fabriek, wat ervoor zorgt dat we weinig personeelskosten hebben. Dit is een van de redenen voor de scherpe prijzen van onze tegels. Ook verkopen we de tegels exclusief montage, waardoor de kosten laag blijven. Wel hulp nodig bij de montage? Dan raden we je met plezier een ervaren tegelzetter uit ons vaste montageteam aan. In de fabriek in Italië worden alle tegels op kwaliteit gecontroleerd, zodat je van hoogwaardige tegels verzekerd bent.

Weinig onderhoud nodig

Ben je op zoek naar een vloer die weinig onderhoud nodig heeft? Dan zijn keramische tegels echt iets voor jou. De keramische tegels hebben geen onderhoud nodig en moeten alleen regelmatig schoongemaakt worden. Dit doe je door de vloer te dweilen met lauwwarm water met daarin een scheutje azijn. Wandtegels neem je eenvoudig af met een doekje. Wanneer je ervoor zorgt dat de tegels schoon blijven, zien ze er altijd als nieuw uit. De tegels zijn namelijk slijtvast en blijven krasvrij, ook na intensief gebruik.

Ook voor buiten

Al onze kleine tegels zijn vochtbestendig. De tegels kunnen in vochtige ruimtes worden gebruikt en nemen geen water op. Hierdoor kunnen de kleine tegels ook buitenshuis gebruikt worden. Je kunt de kleine tegels bijvoorbeeld gebruiken voor de vloer of wand van je terras. Echt hout kan bijvoorbeeld slecht tegen vocht en dan zijn keramische tegels in houtlook een ideale oplossing. Zo haal je wel de look in huis of in de tuin, zonder last te hebben van de nadelen van echt hout. Onze kleien tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in huis, ook voor badkamers en toiletten.