Retourneren

4 minuten leestijd

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Indien u wenst dat wij dit voor u verzorgen zijn de kosten voor terugzenden maximaal €114,95 inclusief btw.

Ons retouradres
Ceramica Vloeren B.V.
Industriestraat 14A, 1704 AA Heerhugowaard

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Ik wil retourneren:

bel ons | WhatsApp ons | mail ons

Voorwaarden voor kosteloos retourneren

- De producten zijn onbeschadigd;
- De producten zijn in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd.
- We vragen je vriendelijk de retournering binnen 14 dagen bij ons aan te melden.

Beschadigde producten retourneren?

Wij accepteren retournering van beschadigde producten. Wij rekenen hiervoor wel een waardevermindering en zullen dat beoordelen bij ontvangst van het geretourneerde product.

Dit kan via retouren@ceramicavloeren.nl Indien het tegels betreft kan dit alleen als de tegels heel zijn.

Reclamaties

Tref je een gebrek aan in jouw bestelling? Wij verzoeken je een gebrek zo spoedig mogelijk na ontdekking aan ons kenbaar te maken.

Omruilen
Ben je toch niet tevreden over de producten? Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na aankoop omruilen voor een ander product. Bij omruiling verrekenen we het bedrag.

Ik wil omruilen: bel ons | WhatsApp ons | mail ons

Voorwaarden voor het retourneren
- De producten zijn onbeschadigd;
- De producten zijn in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd.
- We vragen je vriendelijk de retournering binnen 14 dagen bij ons aan te melden.

Kosten retourneren
De kosten voor het retourneren van producten zijn voor de klant. Je kunt ze wel gratis afleveren bij de de showroom. Je dient bij het retourneren ervoor te zorgen dat de producten zorgvuldig worden teruggestuurd. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden geaccepteerd, maar wij brengen hiervoor wel eventuele kosten in rekening.

Wij betalen altijd zo snel mogelijk binnen de terugbetalingstermijn, met een maximum van 14 dagen nadat wij de herroeping mededeling hebben ontvangen. Wij mogen wachten totdat met betalen totdat je wij het product retour hebben ontvangen of dat je kunt aantonen dat de producten zijn opgestuurd.

Wil je zeker weten dat het op de juiste wijze geretourneerd wordt? Dan kun je ons de producten tegen betaling op laten halen. De kosten hiervoor zijn maximaal 114,95 inclusief btw.

 

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Vragen?

Bel ons gerust.