Retourneren

4 minuten leestijd

Wilt u het product retourneren? Dat is mogelijk. Onderstaand vind je onze retourneringsvoorwaarden.

Omruilen
Ben je toch niet tevreden over de producten? Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na aankoop omruilen voor een ander product. Bij omruiling verrekenen we het bedrag.

Ik wil omruilen: bel ons | WhatsApp ons | mail ons

Retourneren
Een bestelling via de webshop of aankoop in onze showroom heeft een wettelijke retourtermijn van 14 dagen na aankoop. Dit is geheel kosteloos en zonder reden mogelijk. Deze termijn gaat in op de dag na aankoop.

Ik wil retourneren: bel ons | WhatsApp ons | mail ons

Voorwaarden voor het retourneren
- De producten zijn onbeschadigd;
- De producten zitten in originele verpakking;
- Je meldt de retournering binnen 14 dagen bij ons aan.

Dit kan via retouren@ceramicavloeren.nl Indien het tegels betreft kan dit alleen als de tegels heel zijn. Tref je bij levering van de tegels gebroken tegels aan? Dan dien je binnen 24 uur  het mankement aan te geven bij ons klantenservice. Je ontvangt dan kosteloos nieuwe tegels mits deze nog op voorraad of te bestellen zijn. Hierover lees je meer in onze algemene voorwaarden. Gebroken tegels die na 24 uur van levering aangemeld worden kunnen niet meer geretourneerd worden. Deze voorwaarden zijn bij betaling handmatig geaccepteerd en staan ook vermeld in de door jou gelezen algemene voorwaarden. Wij doen dit omdat een tegel ook door eigen schuld bij verplaatsing gebroken en/of gevallen kan zijn en we daar geen discussie over willen voeren. Daarom heb je na levering 48 uur (twee volle dagen) de tijd om de tegels te controleren op staat. Is binnen de 24 uur een tegel gebroken aan jou geleverd, dan lossen we het voor je op.

Kosten retourneren
De kosten voor het retourneren van producten zijn voor de klant. Je kunt ze wel gratis afleveren bij de de showroom. Je dient bij het retourneren ervoor te zorgen dat de producten zorgvuldig worden teruggestuurd. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet geaccepteerd. Na beoordeling van de retour gestuurde producten ontvang crediteren wij het bedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.

Wil je zeker weten dat het op de juiste wijze geretourneerd wordt? Dan kun je ons de producten tegen betaling op laten halen. De kosten hiervoor zijn maximaal 114,95 inclusief btw.

 

Samenvattend: retourneren is binnen 14 dagen mogelijk. Producten die geretourneerd worden dienen onbeschadigd te zijn en in originele verpakking te zitten. Indien er een foutief product tussen zit dien je dat binnen 24 uur te melden, dan lossen wij dat kostenloos voor je op. Producten moeten dus binnen 24 uur na levering gecontroleerd worden op staat.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Vragen?

Bel ons gerust.