Klachten

4 minuten leestijd

Dat nemen wij altijd serieus

Wat vervelend dat je een klacht hebt. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Wij gaan graag met je in gesprek om de situatie te bespreken en samen tot een oplossing te komen. Wij doen er namelijk elke dag alles aan om onze klanten tevreden te stellen.

Meld je klacht
Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via klachten@ceramicavloeren.nl. U krijgt van ons binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie.

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

We staan aan jouw kant
Is er een productiefout, een verkeerde levering of een andere fout die wij moesten voorkomen? Wij lossen het altijd op. Niemand zit te wachten op een klacht, we staan aan dezelfde zijde. Wees niet bang dat we niet met je in gesprek gaan.

Heb je een klacht over het montageteam?
Ceramica Vloeren doet er alles aan om voor haar klanten het totaalpakket te kunnen leveren en te ontzorgen. We leveren tegels uit het hoge segment tegen de laagste prijs en dat kan alleen als wij onze bedrijfskosten zo laag mogelijk houden. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om geen tegelzetters in dienst te nemen. Wij werken wel samen met een aantal montagepartners die perfect werk leveren en wij ook graag aanbevelen.
Mocht je een klacht hebben over het montage team dan horen wij dat graag zodat wij samen met jou en de tegelzetter kunnen bespreken waar de fout zit en hoe we tot een oplossing kunnen komen. We bieden namelijk wel een goede service en laten je niet met de gebakken peren zitten.

Kromme tegels?
Het komt zelden voor, maar ook de fabriek kan soms een productiefout meeleveren. Wij verzoeken u het gebrek zo spoedig mogelijk na ontdekking aan ons kenbaar te maken. Wanneer de tegel nog niet gezet is kunnen we de tegel kosteloos voor je omruilen. Als de tegelzetter om wat voor reden dan ook voor kiest om de tegel alsnog te zetten, met als gevolg geen egale muur/vloer of meerkosten aan lijm of manuren, kunnen wij geen oplossing meer bieden. Je leest hier meer over in onze algemene voorwaarden.

 

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Nu hulp nodig?

Neem contact op en wij helpen je zo snel als mogelijk.