Bezorgen en afhalen

1 minuten leestijd

Transport voor tegels
Wij werken samen met een transporteur die met een trailer of vrachtwagen jouw bestelling komt brengen. Het is daarom belangrijk om te weten of de trailer of vrachtwagen bij jou de straat in kan. In een normale woonwijk is dat natuurlijk geen probleem, maar woon je midden in het centrum van Haarlem waar je alleen te voet je straat in kunt, dan is dat een ander verhaal. De transporteur belt jou een half uur van te voren en geef dan telefonisch aan waar de levering geplaatst mag worden. Indien mogelijk leveren wij tot voor de deur, op de dichtstbijzijnde stoep. Onze transport kosten zijn standaard 95 euro inclusief BTW.

- Wie is de vervoerder?
Wij werken samen met Beentjes Transport. Dit is een groot transport bedrijf uit Noord-Holland dat dagelijks orders voor ons bezorgd bij klanten.
- Ontvangt de klant een track&trace code?
Het gaat hier om pallet leveringen en je ontvangt daarom geen track&trace code. Je krijgt op de dag zelf telefonisch bericht hoelaat de pallet gelevert wordt.
- Wat doet de vervoerder als de klant niet thuis is bij bezorging? Wordt het artikel nogmaals aangeboden, bij de buren afgeleverd of bij een afhaalpunt achtergelaten?
Je dient te tekenen voor levering. Indien je niet thuis bent wordt het artikel opnieuw aangeboden. We maken dan eerst een nieuwe afspraak om te leveren.
- Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen standaard 95 euro inclusief btw.

Afhalen
Jouw bestelling afhalen? Dat kan! Bij je webshop bestelling kun je op de betaalpagina een afhaal dag kiezen. Een bestelling vanuit de showroom kun je ook gewoon afhalen op een gewenste dag en tijdstip. Heb je vragen over afhalen? Mail onze klantenservice.

 

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar