Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Keramische vloertegels in Schagen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloerbedekking voor je keuken, badkamer, woonkamer of andere ruimte in je woning? Zonder twijfel ben je de keramische vloertegel al eens tegengekomen. Keramische vloertegels zijn tegels die bestaan uit gebakken klei, zand en andere materialen van natuurlijke oorsprong. De tegels worden weliswaar in een fabriek vervaardigd, maar zien er net zo echt uit als tegels van natuursteen. Behalve dat ze niet van echte natuursteen zijn te onderscheiden, kun je met dit soort tegels ook nog eens alle kanten op. Ook het onderhoud is enorm eenvoudig.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 90 producten

Open filter

Topkwaliteit keramiek in Schagen

Dankzij de nieuwste technieken kunnen keramische vloertegels dusdanig vervaardigd worden, dat ze niet meer van echte natuursteen te onderscheiden zijn. Zo profiteer je van een authentieke uitstraling en tegelijkertijd van de duurzaamheid en de hoge kwaliteit van de keramiek. Met de term keramische vloertegels wordt overigens vrijwel altijd verwezen naar volledig doorgebakken tegels. Dit betekent dat zij geen vocht opnemen en dus zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Bovendien zijn ze niet onderhevig aan slijtage, waardoor je jarenlang geniet van een prachtige vloer die zelfs niet de kleinste gebruikerssporen zal laten zien.

Schagen is dé winkelstad voor tegels

Woon je in de buurt van Schagen en ben je benieuwd naar de kwalitatief hoogwaardige keramische vloertegels van Ceramica Vloeren? Van Slageren in Schagen is onze officiële partner en biedt je de mogelijkheid onze tegels van dichtbij te bekijken. Je ziet de tegels er niet alleen los, maar ook op grotere vloervlakken, zodat je een goede indruk krijgt van het eindresultaat. Van Slageren is specialist in keukens en interieur en kan bogen op een ruime ervaring en professionele medewerkers die graag de tijd nemen voor elke klant.

Italiaanse tegels van 100% keramiek

Keramiek staat niet alleen bekend om zijn esthetische waarde, maar ook om zijn sterke eigenschappen. Zo is het materiaal zeer hard, hittebestendig en, zoals eerder genoemd, slijtvast. De keramische vloertegels van Ceramica Vloeren zijn van 100% keramiek vervaardigd en beantwoorden aan al je verwachtingen. De keramische tegels vormen vandaag de dag niet alleen een gelijkwaardig, maar zelfs nog beter alternatief voor natuursteen, dat een stuk minder duurzaam is. Je vindt bij ons een groot aantal soorten keramische vloertegels van verschillende afmetingen en met uiteenlopende looks, zoals hout, steen en beton.

Bekijk alle verkooppunten

Onze eigen showroom nabij het station van Heerhugowaard is zeven dagen per week geopend. Woon je elders, dan kun je terecht bij tal van erkende interieurspecialisten verspreid over heel Nederland. Bij de aanschaf van een nieuwe vloer ga je namelijk niet zomaar over één nacht ijs. Helemaal niet wanneer je de materialen niet van dichtbij kunt zien en even kunt voelen. Zowel particulieren als professionals kunnen een verkooppunt naar keuze bezoeken om een echt beeld van de keramische vloertegels te krijgen. De aanwezige medewerkers zijn je graag van dienst.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur