Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Houtlook tegels 30x120

Ga voor houtlook tegels 30x120 voor een natuurlijke look van je interieur. Heb je altijd al een houten vloer willen hebben, maar is echt hout teveel gedoe of zijn de kosten hiervoor te hoog? Ga dan voor een tegelvloer bij Ceramica Vloeren. Kies uit diverse houtlook tegels in verschillende maten, tinten en patronen. Een prachtige houten tegelvloer vormt een natuurlijke basis voor je interieur. Welke interieur smaak je ook hebt, het zal naadloos aansluiten op de houten vloer. Behalve houtlook tegels heeft Ceramica Vloeren ook tegels in een marmer-, steen- of betonlook. Zo is er altijd een tegel die perfect bij jouw smaak past.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 7 van 7 producten

Een trendy houten vloer voor een lage prijs

Een houten vloer is uiteraard prachtig. Het past in elke kamer van een woning. In de hal, slaapkamer of woonkamer. Maar bij een echte houten vloer komt veel onderhoud kijken. Heb je hier geen zin in, maar wil je wel graag de look van een houten vloer? Ga dan voor de houtlook tegels 30x120 van Ceramica Vloeren. Zo heb je wel het karakter van een houten vloer, maar niet het onderhoud, want deze vloertegels zijn zeer eenvoudig schoon te maken. Daarnaast zijn de keramische tegels ook geschikt voor een vloerverwarming, wat uiteraard heerlijk is in de winter.

De vele voordelen van keramische tegels

De houtlook tegels 30x120 hebben een geweldig effect die niet zal misstaan in jouw huis. De tegels zullen jou een leven lang plezier opleveren, omdat deze houtlook keramische tegels zeer duurzaam zijn. De houtlook tegels zijn ontworpen met zeer fijne voegen, waardoor je een gaaf effect krijg bij het tegel leggen. Ook hoef je bij een keramische vloer geen gebruik te maken van plinten wat de vloer er direct zeer professioneel uit laat zien.

Bekijk al onze formaten:
Houtlook 30x120
Houtlook 15x90
Houtlook 15x60
Houtlook tegels 26,5x180
Houtlook vloertegels

Hoge kwaliteit houtlook tegels voor een scherpe prijs

Maak eenvoudig je keuze voor trendy houtlook tegels bij Ceramica Vloeren. Scroll op je gemak de webshop door en plaats je bestelling in het mandje. We bieden de hoogste kwaliteit houtlook tegels voor een zeer scherpe prijs. Dit is mogelijk omdat de tegels rechtstreeks vanuit een fabriek in Italië worden geleverd. Bij het uitzoeken van een nieuwe vloer is het belangrijk om de tegels te kunnen voelen of van dichtbij te kunnen bekijken. In dit geval kun je de Ceramica Vloeren showroom bezoeken voor deskundig advies. De montage van de houtlook tegels 30x120 verzorg je zelf, maar we helpen je daar graag bij door een tegelzetter uit het vaste montage team aan te raden.