Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Houtlook tegels 26x160

Ga voor een natuurlijk look met houtlooktegels in formaat 26x160. Een prachtige en sterke vloer, zonder de nadelen van echt hout. Kies je voor een onderhoudsvrije, keramische tegelvloer in houtlook, dan heb je een vloer voor de lange termijn. We hebben dit grote formaat in de Olona serie. Prachtige vloer in 3 verschillende kleuren. De uitstraling is robuust en luxe, iets wat je echt van hout kunt verwachten. Onze klanten plaatsen deze grote planken vaak ik de woonkamer, keuken of een gehele verdieping. Wil je een tegelvloer van hout in de badkamer of toilet? Dan is een 120 formaat wellicht beter. Laat je inspireren door ons assortiment en bekijk onderstaand de houtlook tegels 26x160.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 3 van 3 producten

Makkelijk in onderhoud

Keramisch parket, ook wel houtlook plavuizen genoemd, zijn eenvoudig in onderhoud. De vloer zelf hoef je alleen schoon te houden. Het krast namelijk niet, er trekt geen vuil is en water krijgt geen kans. Wat onderhoud vergt, zijn de voegen. De voegen daar kan vuil in trekken. dus belangrijk dat je die schoon houdt. That's it! Elk jaar oliën en schuren is verleden tijd. Je kiest een vloer die decennia goed blijft.

26x160 formaat, groot en natuurlijk

Grote planken die wat smaller zijn, zijn moeilijk te onderscheiden van echt hout. Zorg dat een tegelzetter ze op de juiste manier legt en je hebt een ultiem resultaat. Grote houtlook 26x160 tegels zijn een prachtig gezicht vanaf 40m2. Wil een liever een ander formaat en kijken wat het beste bij jouw ruimte past?

Bekijk al onze formaten:
Houtlook 30x120
Houtlook 15x90
Houtlook 15x60
Houtlook tegels 26,5x180
Houtlook vloertegels

Een vloertegel van Ceramica Vloeren

Wij zijn Ceramica Vloeren gestart met de missie keramische tegels voor iedereen betaalbaar te maken. In heel Europa zijn keramische tegels erg populair vanwege de hoge slijtvastheid, het gemak in onderhoud en geleiding van vloerverwarming. In Nederland blijft dit nog sterk achter. Met onze inkoopkanalen leveren wij direct uit de fabriek en maken wij keramische tegels voor iedereen betaalbaar. Hierdoor heb je A-merk en kwaliteit voor een scherpe prijs. Kom nu langs bij ons in de showroom en profiteer van de extra korting op onze actuele voorraad of bel ons voor advies.