Volledig assortiment

Houtlook tegels 15x90

Houten vloeren hebben een gezellige uitstraling en passen bij diverse interieurstijlen. Helaas hebben houten vloeren ook nadelen, bijvoorbeeld dat ze veel onderhoud nodig hebben. Een echte houten vloer kan niet tegen water en zet uit of krimpt bij temperatuurschommelingen. Bij Ceramica Vloeren hebben we hier een oplossing voor: houtlook tegels van 15 x 90 centimeter. Deze keramische tegels zien eruit als echt hout, maar hebben geen last van de vele nadelen. Deze tegels kunnen in verschillende stijlen gelegd worden en zorgen voor sfeer in de ruimte.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur

Open filter

Uiterst realistische look

Onze keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende looks. Zo hebben we tegels die op steen, beton, marmer en hout lijken. Al onze tegels hebben een uiterst realistische look en zijn nauwelijks van het echte materiaal te onderscheiden. Wanneer je dus kiest voor houtlook tegels, ziet niemand dat het geen echt hout is. Je hebt veel langer plezier van deze tegels dan van een echte houten vloer. Met de jaren gaat een echte houten vloer namelijk krimpen of uitzetten en dat zie je. Keramische tegels behouden hun vorm precies en je hebt er lang plezier van.

Visgraatpatroon

Houten vloeren kunnen op verschillende manieren gelegd worden. Een veel voorkomende manier is om de houtlook tegels van 15 x 90 centimeter in stroken te leggen. Op zoek naar specialere stijl? Dan kun je kiezen voor een visgraatpatroon. De houtlook tegels worden schuin gelegd en dit patroon zorgt voor dynamiek in de ruimte. Dit patroon past bij verschillende woonstijlen en kan zowel een strakke als klassieke uitstraling hebben.

Duurzame en sterke tegels

Wij vinden kwaliteit uiterst belangrijk en daarom komen al onze tegels uit een high-end fabriek in Italië. Wij kopen rechtstreeks vanuit de fabriek om zo personeelskosten te besparen. Hierdoor kunnen we onze tegels voor een voordelige prijs aanbieden, zonder dat er kwaliteit verloren gaat. De tegels zijn sterk, blijven krasvrij en kunnen tegen vocht. Dit maakt de tegels tot een duurzame keuze waar je lang plezier van hebt. De kwaliteit van alle tegels wordt gecontroleerd in de fabriek en je bent dus verzekerd van hoogwaardige keramische tegels.

Makkelijk schoon te houden

Keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken. De beste manier om de tegels te reinigen is met lauwwarm water met een scheutje azijn. Hiermee dweil je de houtlook tegels regelmatig, zodat ze lange tijd mee gaan. Verder hebben keramische tegels geen onderhoud nodig. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een echte houten vloer die geschuurd moet worden, lastig schoon te maken is en waar snel krassen op komen. De houtlook tegels van 15 x 90 centimeter kun je ook in vochtige ruimtes gebruiken, omdat de tegels geen vocht opnemen. Dit is dus een ideale manier om de houtlook in de badkamer te brengen.

Gaat samen met vloerverwarming

Een echte houten vloer is lastig te combineren met een vloerverwarming. Hout kan namelijk krimpen en uitzetten bij temperatuurschommelingen, waar je natuurlijk last van hebt bij een vloerverwarming die soms aan en soms uit is. Wil je wel een houtenvloer maar ook vloerverwarming? Kies dan voor keramische tegels in houtlook. Deze tegels zijn uiterst geschikt voor vloerverwarming. Ze geleiden de warmte, waardoor de vloer egaal warm is. Ook houden ze warmte vast nadat de verwarming al uit is en hoeft deze dus minder lang aan te blijven. Kom ook eens naar onze showroom in Heerhugowaard. Daar zie je de tegels in het echt en ervaar je de echte kwaliteit.