Volledig assortiment

Handgebakken tegels

Handgebakken tegels hebben een authentieke uitstraling en voegen karakter toe aan je ruimte. Bij Ceramica Vloeren vind je handgebakken tegels in verschillende looks. Al onze tegels worden geproduceerd in Italië en we verzekeren je van hoge kwaliteit tegels. Onze handgebakken tegels zorgen voor een unieke look op je vloer of wand. De juiste tegels vormen een basis voor je interieur. Onze tegels zijn onderhoudsvriendelijk, slijtvast en vochtbestendig. Je hebt er jarenlang plezier van!

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur

Open filter

Hoogwaardige tegels

We werken nauw samen met een high-end fabriek in Italië. Hier worden onze handgebakken tegels gemaakt en op kwaliteit gecontroleerd. We vinden het belangrijk dat onze tegels sterk zijn en lange tijd meegaan. Door voor tegels van hoge kwaliteit te kiezen, doe je een duurzame aankoop. Wij kopen de tegels direct vanuit de high-end fabriek in en besparen op deze manier personeelskosten. Ook koop je de tegels exclusief montage, waardoor de prijzen laag blijven. We bevelen je uiteraard graag een ervaren tegelzetter uit ons vaste montageteam aan wanneer je hier hulp bij wilt hebben.

Vloerverwarming

Een groot voordeel van onze handgebakken tegels is dat ze goed samengaan met vloerverwarming. Vloerverwarming wordt steeds populairder en is met name veel in nieuwbouwhuizen te vinden. Omdat niet ieder soort vloer samengaat met vloerverwarming, is het belangrijk om hierover na te denken wanneer je vloerverwarming wilt of al hebt. Onze keramische tegels geleiden de warmte uitstekend en houden deze goed vast. Zo blijft je vloer warm nadat de verwarming is uitgezet. De handgebakken tegels gaan niet uitzetten of krimpen van temperatuurverschillen.

Schoonmaken

Het schoonmaken van handgebakken tegels is uiterst eenvoudig. Je dweilt de tegels regelmatig met gekookt, lauwwarm water waaraan je een scheutje azijn toevoegt. Er zijn dus geen speciale schoonmaakproducten nodig. Wanneer je handgebakken wandtegels hebt, kun je deze regelmatig afnemen met een doekje. Verder hebben de handgebakken tegels geen onderhoud nodig. Ze blijven krasvrij en zijn slijtvast, waardoor ze ook na jarenlang intensief gebruik nog mooi zijn.

Ideaal voor vochtige ruimtes

Keramische tegels zijn vochtbestendig, nemen geen water op en kunnen goed tegen temperatuurschommelingen. Dit maakt onze handgebakken tegels tot een uitstekende keuze voor badkamers, toiletten en keukens. In deze ruimtes is het belangrijk om een vochtbestendig materiaal voor de vloeren en wanden te kiezen, zodat je er lang plezier van kunt hebben. Keramische tegels zijn hier geschikt voor. Ze maken mogelijk dat je een hout- of betonlook in de badkamer haalt, zonder dat je last hebt van de nadelen van deze materialen.

Handgebakken tegeltjes laten monteren door Ceramica

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.