Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Grijze wandtegels

Wil je een bijzondere en persoonlijke uitstraling geven aan je interieur? Wandtegels zijn echte blikvangers die jouw muur net even anders maken. Grijze wandtegels zijn veelzijdig en in verschillende tinten verkrijgbaar. Wandtegels in een lichtgrijze kleur stralen rust uit, terwijl donkergrijs juist stoer en robuust oogt. Voor welke uitstraling je ook wilt gaan, met grijze wandtegels zit je altijd goed. Bij Ceramica Vloeren vind je verschillende tinten grijze wandtegels in betonlook, steenlook, marmerlook en houtlook. Kies voor de look die past bij jouw ruimte.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 12 van 48 producten

Open filter

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Een van de grootste voordelen van wandtegels is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. Je houdt de tegels gemakkelijk schoon door hier af en toe een doekje over te halen. Gebruik hiervoor lauwwarm, gekookt water met een scheutje azijn of speciale tegelreiniger. Ook milde allesreinigers zijn geschikt, zolang ze geen vet, olie of zeep bevatten. De grijze wandtegels zijn kras- en slijtvast, waardoor ze er als nieuw uit blijven zien. De tegels zijn secuur afgewerkt, waardoor ze een egale uitstraling hebben. Wandtegels zijn dus een duurzame keuze waar je jarenlang plezier van hebt.

Grijze wandtegels in authentieke looks

Bij Ceramica Vloeren koop je grijze wandtegels in verschillende looks. Voor iedere ruimte en interieurstijl hebben wij een passende tegel. Grijze wandtegels in houtlook zijn ideaal wanneer je een landelijke stijl, maar ook een koele kleur wilt. Je geeft je badkamer of keuken een luxe sfeer met grijze wandtegels in marmerlook. De keramische tegels hebben een authentieke uitstraling en zijn nauwelijks van echt marmer te onderscheiden. Houd je meer van een robuuste stijl? Grijze wandtegels in betonlook of steenlook zorgen voor een industriële stijl in je ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een rustige lichtgrijze steenlook of een krachtige donkergrijze betonlook.

Wandtegels monteren

Onze grijze wandtegels worden in een high-end fabriek in Italië gemaakt van hoogwaardig keramiek. Wij leveren de tegels direct vanuit de fabriek en besparen hiermee op personeelskosten. Zo houden wij de prijs van onze tegels laag zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit. Bij ons koop je keramische wandtegels exclusief de montage. Als je hier hulp bij nodig hebt, adviseren we je graag. Wij werken samen met een vast montageteam en raden je met plezier een vakkundige tegelzetter aan. Je kunt er dus voor kiezen om de tegels zelf te monteren, maar je bent bij ons ook aan het juiste adres voor het totaalpakket.

Bekijk onze populaire formaten:
Wandtegels 60x60
Wandtegels 80x80
Wandtegels 90x90
Wandtegels 100x100