Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Grijze wandtegels

Wil je een bijzondere en persoonlijke uitstraling geven aan je interieur? Wandtegels zijn echte blikvangers die jouw muur net even anders maken. Grijze wandtegels zijn veelzijdig en in verschillende tinten verkrijgbaar. Wandtegels in een lichtgrijze kleur stralen rust uit, terwijl donkergrijs juist stoer en robuust oogt. Voor welke uitstraling je ook wilt gaan, met grijze wandtegels zit je altijd goed. Bij Ceramica Vloeren vind je verschillende tinten grijze wandtegels in betonlook, steenlook, marmerlook en houtlook. Kies voor de look die past bij jouw ruimte.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 37 producten

Open filter

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Een van de grootste voordelen van wandtegels is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. Je houdt de tegels gemakkelijk schoon door hier af en toe een doekje over te halen. Gebruik hiervoor lauwwarm, gekookt water met een scheutje azijn of speciale tegelreiniger. Ook milde allesreinigers zijn geschikt, zolang ze geen vet, olie of zeep bevatten. De grijze wandtegels zijn kras- en slijtvast, waardoor ze er als nieuw uit blijven zien. De tegels zijn secuur afgewerkt, waardoor ze een egale uitstraling hebben. Wandtegels zijn dus een duurzame keuze waar je jarenlang plezier van hebt.

Grijze wandtegels in authentieke looks

Bij Ceramica Vloeren koop je grijze wandtegels in verschillende looks. Voor iedere ruimte en interieurstijl hebben wij een passende tegel. Grijze wandtegels in houtlook zijn ideaal wanneer je een landelijke stijl, maar ook een koele kleur wilt. Je geeft je badkamer of keuken een luxe sfeer met grijze wandtegels in marmerlook. De keramische tegels hebben een authentieke uitstraling en zijn nauwelijks van echt marmer te onderscheiden. Houd je meer van een robuuste stijl? Grijze wandtegels in betonlook of steenlook zorgen voor een industriële stijl in je ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een rustige lichtgrijze steenlook of een krachtige donkergrijze betonlook.

Wandtegels monteren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Bekijk onze populaire formaten:
Wandtegels 60x60
Wandtegels 80x80
Wandtegels 90x90
Wandtegels 100x100

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Gebruik lauwwarm water dat je hebt laten koken. Doe een scheut azijn in het water. Je kan ook speciale tegelreiniger of een neutrale allesreiniger gebruiken (zonder olie, zeep of vet). Spoel en dweil na het gebruik van schoonmaakmiddel de vloer na met schoon water.

Kunnen keramische tegels ook op de muur, bijvoorbeeld in onze badkamer?

Jazeker, groot formaat tegels op de muur is ideaal. Juist in kleinere ruimtes zoals badkamer en toilet. Grote keramische tegels maakt de ruimte rustig en ruimtelijk, dit komt omdat er door groot formaat keramische tegels minder voeg in de ruimte aanwezig is.

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Bij het plaatsen van tegels moet je (bijna) altijd de tegels snijden of zagen. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel snijverlies daarvoor gerekend moet worden. Het is lastig om daar een precies antwoord op te geven. Het snijverlies verschilt behoorlijk van 5% tot wel meer dan 20%. Het snijverlies is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de maten van de ruimte, de maat van tegel en het patroon van leggen. Het meest gunstige snijverlies is bij het tegelen in wildverband of bij tegels die bijna zonder te snijden geplaatst kunnen worden. Het snijverlies is dan ongeveer rond de 5%. Maar gebruikelijker is om 10% snijverlies aan te houden. Je kunt ook altijd de tegels uittekenen en daarna het aantal tegels te tellen.