Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Grijze vloertegels

Houd je van neutrale kleuren en wil je de vloeren niet de boventoon laten voeren in jouw woning maar mooi laten blenden in de rest van de omgeving? Houd je van een wat strakker interieur? Wij bieden een ruime keuze aan vloer- en wandtegels in verschillende tinten grijs. Of je nu op zoek bent naar een mooie tegel voor de huiskamer, keuken of badkamer, het loont zeker om eens een kijkje te nemen binnen onze verscheidenheid aan grijze tegels op onze site.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 37 producten

Open filter

Meerdere tinten grijs

Op het moment dat je de keuze hebt gemaakt om te gaan voor een grijze tegel, zul je merken dat er een grote hoeveelheid verschillende soorten grijze tegels er zijn. Belangrijk is om eerst na te gaan waar in huis je deze tegels wilt leggen, hetzij als vloertegels, of als wandtegels. We kunnen voor je variëren van heel licht grijs voor die lichte vloer in de huiskamer, tot antraciet voor de vloer bij jouw prachtige witte keuken en alles wat daartussen ligt. We nodigen je uit om eens te kijken binnen ons assortiment om te zien waar jouw voorkeur licht.

Tegelsoorten

Binnen ons assortiment betonlook vloer- en wandtegels kunt je kiezen uit de mogelijkheden lichtgrijs, grijs, donker grijs en antraciet. De grijze tegels zijn binnen dit assortiment alleen verkrijgbaar in het vierkant. De maten van de grijze tegels liggen tussen de maten 60x60 cm en 120x120 cm. De steenlookvloer- en wandtegels zijn echter ook verkrijgbaar in een rechthoekige variant. Ben je op zoek naar een mooie grote antracietkleurige vloertegel van Italiaanse kwaliteit? Dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar deze tegel. Alle andere tinten grijze tegels zijn binnen dit assortiment verkrijgbaar in vierkante varianten.

Onze prachtige klassieke collectie van keramische marmerlook vloer- en wandtegels is ook zeker een bezoek waard als je op zoek bent naar een tijdloze klassieke tegel in een mooie licht grijze tint. De formaten van deze tegels zijn net even anders dan die van de andere tegelsoorten uit ons uitgebreide assortiment. De marmer vloer- en wandtegels zijn alleen verkrijgbaar in lichte tinten. Antraciet is hier dan ook niet mogelijk.

Bij de houtlook vloer- en wandtegels hebben wij voor jou ook een mogelijkheid voor een licht grijze tegel. Deze zijn echter niet in het vierkant te verkrijgen. Alle houtlook tegels zijn rechthoekige varianten. Met deze prachtige houtlook tegel kan je de voordelen van een keramische vloer combineren met een voorliefde voor houten vloeren.

Bekijk ook andere populaire kleuren:
Beige vloertegels
Bruine vloertegels
Witte vloertegels
Antraciete vloertegels

Veelgestelde vragen

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Ja, een keramische vloer krast niet, is onderhoudsvrij en is makkelijk schoon te maken. Een vloer voor jarenlang plezier!

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Ja, keramische tegels zijn de beste geleider van warmte en dus het beste voor uw rendement.

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Ja, een keramische vloer krast niet, is onderhoudsvrij en is makkelijk schoon te maken. Een vloer voor jarenlang plezier!