Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Grijze plavuizen

Grijze plavuizen zijn zowel stijlvol als praktisch. De tegels hebben weinig onderhoud nodig en zijn gemakkelijk schoon te houden. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de keuken en de badkamer. Ook in de woonkamer vormen de sterke plavuizen een goede basis voor je interieur. Bij Ceramica Vloeren vind je grijze plavuizen in verschillende stijlen. Je kunt kiezen uit de betonlook, steenlook, marmerlook en houtlook. Voor iedere ruimte en iedere interieurstijl hebben wij hoogwaardige grijze plavuizen in ons assortiment. Zo creëer je op eenvoudige wijze een unieke uitstraling in jouw ruimte.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 12 van 46 producten

Open filter

Grijze plavuizen voor iedere woonstijl

In ons assortiment vind je grijze plavuizen voor iedere woonstijl. Ga je voor een industriële uitstraling? Dan is de betonlook of steenlook echt iets voor jou. Deze robuuste looks zijn beschikbaar in verschillende tinten grijs. Creëer rust met lichtgrijze plavuizen of een stoere look met donkergrijze plavuizen. Je maakt een luxe plek van de badkamer of keuken met vloertegels in marmerlook. De keramische plavuizen zijn authentiek en nauwelijks van echt marmer te onderscheiden. De houtlook is ideaal om een huiselijk gevoel te creëren. Door voor grijs te kiezen, krijgt je ruimte een koele uitstraling.

Plavuizen in verschillende formaten

Iedere look vraagt om een ander formaat plavuis. In ons assortiment vind je dan ook een ruime keuze aan formaten. Ga je voor een vloer in de houtlook? Onze keramische vloertegels zijn langwerpig en hebben het formaat van houten planken. Onze grijze plavuizen in marmerlook zijn vierkant. Kies bijvoorbeeld een grote keramische plavuizen van 120 x 120 centimeter voor een rustige uitstraling. Wij hebben zowel vierkante als rechthoekige plavuizen in de betonlook en steenlook, waarmee je verschillende patronen kunt creëren. De grijze plavuizen zijn makkelijk te reinigen met lauwwarm, gekookt water met een scheutje azijn of speciale tegelreiniger. Ook zijn de tegels geschikt voor vloerverwarming en geleiden ze de warmte snel en gelijkmatig.

Bekijk onze populaire formaten:
Plavuizen 60x60
Plavuizen 80x80
Plavuizen 90x90
Plavuizen 100x100

Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

Onze grijze plavuizen worden gemaakt in een high-end fabriek in Italië. De tegels van hoogwaardig keramiek worden rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd. Zo besparen wij op personeelskosten en zorgen we ervoor dat tegels betaalbaar blijven. Bij Ceramica Vloeren vinden wij een goede prijs-kwaliteitverhouding namelijk erg belangrijk. Ook houden wij onze prijzen laag door de grijze plavuizen exclusief montage te verkopen. Je hebt dus de mogelijkheid om dit zelf te doen, maar wij raden je ook graag een deskundige tegelzetter uit ons vaste netwerk aan.