Ceramica Vloeren aan Huis 🏠

Als je op zoek gaat naar nieuwe vloertegels wil je deze altijd even in het echt zien. Hoe ziet de structuur er uit? Hoe voelt de tegel onder de voeten? Welke kleur past bij mij? Dit soort vragen stel je jezelf en kun je alleen goed beantwoord krijgen wanneer je de tegel vast hebt.

Een tegel moet je zien en voelen

Wil je vloertegels of wandtegels graag bij je thuis zien? Wij komen langs! Maak gratis gebruik van onze service: Ceramica Vloeren aan Huis!

Onze nieuwe service biedt de mogelijkheid om een adviseur thuis uit te nodigen. Wij nemen de tegels mee die je wilt bekijken en komen bij jou op visite. Je vergelijkt de tegels en bepaalt welke tegel het best bij jouw wensen past. Zit er eentje tussen? Top! Toch niet wat je zoekt? Geen probleem. Wij nemen de tegels weer mee retour en bedanken je voor de gastvrijheid. En ja natuurlijk, deze service is geheel gratis!

Ook na lockdown

Koen van Ceramica Vloeren: “Ceramica Vloeren aan Huis is een daverend succes! De klant krijgt thuis een veel beter beeld van de tegel in combinatie met het lichtinval, de ruimte en de bijpassende meubels. Ik merk dat de klant zo een betere keuze kan maken en daar echt achter staat. Daarom hebben we besloten om deze dienst te behouden en ook in betere tijden Ceramica Vloeren aan huis mogelijk te maken.”

Dus samengevat, hoe werkt het?

1

Bekijk online ons assortiment en kies tegels uit die je mooi vindt en graag wilt zien.

2

Bel ons of stuur een WhatsAppje om een afspraak te maken.

3

Geef door welke tegels je graag wilt zien, dit mag natuurlijk meer dan één zijn.

4

Wij komen bij jou langs. We nemen een mondkapje mee en blijven op gepaste afstand. Zorg ervoor dat je verder geen visite hebt, we willen het wel veilig en verantwoord houden.

5

Bekijk en vergelijk de tegel bij jou thuis. Ontvang daarbij een passend advies op maat. 

Wij houden bij bezoek bij jou thuis altijd afstand, dragen een mondkapje en komen alleen als wij klachtenvrij zijn. Onze collega komt ook alleen. We willen je vragen daar zelf ook op te letten.

Groetjes,

Ken Jansen en Koen Wouters

Ik wil een afspraak maken

Laat je telefoonnummer achter en Ken of Koen belt je terug om je vragen te beantwoorden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.