Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Bruine wandtegels

Op zoek naar een manier om je interieur een bijzondere en persoonlijke uitstraling te geven? Wandtegels maken een echte blikvanger van jouw muur. Door voor bruine wandtegels te kiezen, creëer je een warme en fijne sfeer in de ruimte. Bij Ceramica Vloeren vind je bruine wandtegels in steen-, beton-, hout- en marmerlook. Iedere look heeft een andere uitstraling, maar met bruine wandtegels op de muur heb je altijd een warme en gezellige sfeer. Keramische wandtegels zijn ontzettend sterk en hebben weinig onderhoud nodig. Kies voor bruine wandtegels in jouw favoriete look voor een sfeervolle ruimte.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 36 producten

Open filter

Bruine wandtegels voor iedere smaak

Door je muur of een gedeelte daarvan te betegelen met bruine wandtegels, creëer je een warme en fijne sfeer in de ruimte. Bij Ceramica Vloeren vind je altijd het soort wandtegel dat past bij jouw ruimte. Kies bijvoorbeeld voor bruine wandtegels met houtlook, passend bij een landelijk interieur. Ga je voor een industriële stijl in huis? Dan vind je in ons assortiment bruine wandtegels in steenlook of betonlook. Dankzij de bruine kleur voeg je toch een warme uitstraling toe aan een industriële stijl. Ook bestel je bij ons bruine wandtegels in de marmerlook voor een chique uitstraling.

Wandtegels zijn handig en schoon

Wandtegels zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Je houdt wandtegels gemakkelijk schoon door ze af te nemen met een doekje. Hiervoor kun je het beste lauwwarm water gebruiken met een scheutje azijn erin of een milde allesreiniger. Zorg ervoor dat je voor een product zonder vet, olie of zeep kiest om de keramische tegels te beschermen. Met een doekje heb je de bruine wandtegels zo schoongemaakt en straalt je ruimte altijd warmte uit. De wandtegels zijn kras- en slijtvast, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. Zo heb je met weinig onderhoud toch een unieke muur.

Duurzame en voordelige wandtegels

De wandtegels die je bij Ceramica Vloeren bestelt, worden in high-end fabrieken in Italië gemaakt. Hier wordt alleen hoogwaardig keramiek gebruikt en onze wandtegels zijn dus echte kwaliteitsproducten. Wij leveren de bruine wandtegels rechtstreeks vanuit de fabriek, waardoor onze prijzen laag zijn. Je koopt bij ons dus wandtegels van de hoogste kwaliteit voor een goede prijs. Wil je de tegels graag in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom waar we je persoonlijk advies kunnen geven. Wij helpen je graag de juiste wandtegels te vinden om jouw ruimte een warme uitstraling te geven.

Veelgestelde vragen

Kunnen keramische tegels ook op de muur, bijvoorbeeld in onze badkamer?

Jazeker, groot formaat tegels op de muur is ideaal. Juist in kleinere ruimtes zoals badkamer en toilet. Grote keramische tegels maakt de ruimte rustig en ruimtelijk, dit komt omdat er door groot formaat keramische tegels minder voeg in de ruimte aanwezig is.

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Bij het plaatsen van tegels moet je (bijna) altijd de tegels snijden of zagen. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel snijverlies daarvoor gerekend moet worden. Het is lastig om daar een precies antwoord op te geven. Het snijverlies verschilt behoorlijk van 5% tot wel meer dan 20%. Het snijverlies is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de maten van de ruimte, de maat van tegel en het patroon van leggen. Het meest gunstige snijverlies is bij het tegelen in wildverband of bij tegels die bijna zonder te snijden geplaatst kunnen worden. Het snijverlies is dan ongeveer rond de 5%. Maar gebruikelijker is om 10% snijverlies aan te houden. Je kunt ook altijd de tegels uittekenen en daarna het aantal tegels te tellen.

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Ceramica Vloeren biedt keramische tegels en montage onder één dak. Wij hebben samenwerkingen met professionele tegelzetters met een landelijke dekking. Wij ontzorgen jouw project van A tot Z.