Bruine vloertegels

Houd je van een iets donkere vloer- of wandtegel in de kleur bruin maar kom je er niet helemaal uit of je voor een marmer-, steen-, beton-, of steenlook wil kiezen? Een kort overzicht. Bij de marmerlook heb je de keuze tussen bruine en lichtbruine vloertegels van 120x120cm. De betonlook lijn heeft lichtbruine vloertegels in 120x120cm en 60x60cm, zoals Benevento en Alba. Onze houtlook tegels kent donker eiken in 20x120cm en 15x90cm. En last but not least verkopen wij de bruine keramische vloertegels Turijn in 80x80cm en 60x60cm. Natuurlijk wil je de tegels in het echt zien en voelen. Kom gerust langs in onze showroom of plan een afspraak bij jou thuis.

Reiniging van keramische tegels

Mochten je bruine vloertegels toe zijn aan een schoonmaakbeurt, dan hebben wij een eenvoudige tip voor je. Gebruik gekookt water dat je af laat koelen tot lauwwarm. Giet een scheut azijn in het water. Dweil de vloertegels en dweil na met schoon water. Zo gemakkelijk is het. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen een speciale tegelreiniger voor keramiek aan te schaffen. Deze laat geen laagjes achter en verwijdert al het vuil. Wat je in gedachten mag houden is het volgende; mocht de tegel extra glanzen dan betekent dit dat er een vetlaagje op zit. Dit laagje trekt gemakkelijk stofjes, haartjes of zelfs voetafdrukken aan. Om dit te voorkomen adviseren wij altijd vetvrije reinigingsmiddelen te gebruiken.

Voegen tussen de bruine vloertegels

De keramische tegels van Ceramica Vloeren zijn mooi afgewerkt. Bij extra grote tegels zijn voegen nauwelijks zichtbaar. Mogen de voegen van jou nóg minder zichtbaar zijn, kies dan voor een voeg die dezelfde kleur heeft als de tegel, ook bij een kleinere tegel.
Ga je voor een moderne of tijdloze sfeer in huis? Bij Ceramica vind je een ruim assortiment van vloertegels met een betonlook of steenlook. Houd je van een extra ruwe afwerking? Niet-gerectificeerde vloertegels hebben randen met unieke zijkanten dankzij het niet haaks afzagen. Op die manier creëer je een robuuste en stoere uitstraling.