Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Bruine plavuizen

Wil je een interieur met een persoonlijke en bijzondere uitstraling? Met keramische vloertegels in verschillende looks maak je een echte blikvanger van je vloer. Bruine plavuizen creëren een warme en gezellige sfeer in de ruimte. Bij Ceramica Vloeren vind je bruine plavuizen in verschillende stijlen. Je kunt kiezen uit een steen-, beton-, hout- en marmerlook. Iedere look heeft een unieke uitstraling en brengt een warme sfeer in de kamer. Onze keramische vloertegels zijn ook geschikt voor vloerverwarming. Ze geleiden de warmte snel en egaal, waardoor de vloer heerlijk warm is. De plavuizen houden de warmte goed vast, waardoor je energie kunt besparen.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 24 van 36 producten

Open filter

Bruine plavuizen in verschillende looks

Een vloer van bruine plavuizen zorgt voor een fijne en gezellige sfeer in de ruimte. De warme bruine kleur is makkelijk te combineren en is een goede basis voor een knusse ruimte. Voor een landelijk interieur kies je voor bruine plavuizen in houtlook. Deze vloertegels zijn beschikbaar in langwerpige formaten die lijken op echte houten planken. Bruine plavuizen in marmerlook zijn een combinatie van de luxe uitstraling van marmer en het knusse gevoel van de warme kleur bruin. Is een industriële stijl meer jouw ding? Wij hebben ook bruine plavuizen in betonlook en steenlook in ons assortiment.

Bekijk onze populaire formaten:
Plavuizen 60x60
Plavuizen 80x80
Plavuizen 90x90
Plavuizen 100x100

Onderhoudsvriendelijke vloertegels

Vloertegels zijn enorm onderhoudsvriendelijk en vereisen weinig werk. Schoonmaken doe je in een mum van tijd met lauwwarm, gekookt water met een scheutje azijn of speciale tegelreiniger. Je kunt ook een milde allesreiniger gebruiken, zolang deze geen olie, vet of zeep bevat. De bruine plavuizen gaan lange tijd mee, wat het een duurzame keuze maakt. Ze zijn kras- en slijtvast, waardoor ze er ook na lange tijd nog als nieuw uitzien. Bruine plavuizen stralen warmte uit en kunnen zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden.

Bruine plavuizen: voordelig en hoogwaardig

Al onze vloertegels worden geproduceerd in Italië, in een high-end fabriek. Wij leveren rechtstreeks vanuit te fabriek en besparen op personeelskosten, waardoor de bruine plavuizen voordelig zijn. De vloertegels worden van hoogwaardig keramiek gemaakt waar je jarenlang plezier van hebt. Ook blijven de kosten laag, omdat wij je vragen de montage zelf te verzorgen. Wanneer je hier hulp bij nodig hebt, bevelen we je graag een van de deskundige tegelzetters uit ons netwerk aan. Wil je de bruine plavuizen in het echt komen bekijken? In onze showroom kun je de verschillende looks zien en helpen wij je graag bij het maken van een keuze.

Montage voor bruine plavuizen

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Gebruik lauwwarm water dat je hebt laten koken. Doe een scheut azijn in het water. Je kan ook speciale tegelreiniger of een neutrale allesreiniger gebruiken (zonder olie, zeep of vet). Spoel en dweil na het gebruik van schoonmaakmiddel de vloer na met schoon water.

Kunnen keramische tegels ook op de muur, bijvoorbeeld in onze badkamer?

Jazeker, groot formaat tegels op de muur is ideaal. Juist in kleinere ruimtes zoals badkamer en toilet. Grote keramische tegels maakt de ruimte rustig en ruimtelijk, dit komt omdat er door groot formaat keramische tegels minder voeg in de ruimte aanwezig is.

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Bij het plaatsen van tegels moet je (bijna) altijd de tegels snijden of zagen. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel snijverlies daarvoor gerekend moet worden. Het is lastig om daar een precies antwoord op te geven. Het snijverlies verschilt behoorlijk van 5% tot wel meer dan 20%. Het snijverlies is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de maten van de ruimte, de maat van tegel en het patroon van leggen. Het meest gunstige snijverlies is bij het tegelen in wildverband of bij tegels die bijna zonder te snijden geplaatst kunnen worden. Het snijverlies is dan ongeveer rond de 5%. Maar gebruikelijker is om 10% snijverlies aan te houden. Je kunt ook altijd de tegels uittekenen en daarna het aantal tegels te tellen.