Wil je grote oppervlakten creëren in huis? Kies dan voor XXL keramische tegels

Grote tegels worden steeds populairder, waardoor de formaten van keramische tegels steeds groter worden.

Bezoek onze 6000m2 showoom
In Zaandam

De grootste tegels, staan bekend onder de naam XXL-tegels. Dit zijn tegels met afmetingen zoals 120x120, 120x160, 120x240 tot wel 160x320 cm. Het effect van de XXL-tegels is dat de ruimte er een stuk egaler uit komt te zien. Je zorgt ermee voor een uniforme en rustig ogende look. Je hebt namelijk veel minder voegen nodig als je met tegels van deze grootte werkt. Op deze pagina lees je meer informatie over de XXL-tegels van keramiek. Je komt erachter in welke uitvoeringen ze verkrijgbaar zijn en wat de verschillen tussen de unieke looks zijn.

Dit zijn de voordelen van keramische tegels in huis

Keramieken tegels zijn geweldig voor in je woning of in je tuin. Dit soort tegels zijn van hoge kwaliteit, betaalbaar, duurzaam, onderhoudsarm, slijt- en krasvrij en vochtbestendig. Al deze voordelen gelden zowel voor kleine, middelgrote en XXL keramische tegels. Je kunt jarenlang van deze tegels blijven genieten. De kwaliteit blijft hetzelfde, er kunnen geen beschadigingen op komen en je hoeft de tegels eens in de zoveel tijd af te nemen met een vochtige doek of dweil.

XXL-tegels staan mooi in badkamers

Vaak is een badkamer een kleinere ruimte in huis. Wist je dat je de badkamer optisch groter kunt laten lijken door voor XXL keramische tegels te kiezen? Door XXL formaat tegels op de vloer of de wanden te gebruiken, ziet de ruimte er een stuk groter uit. Dit komt doordat je weinig voegen terug ziet komen. Je kunt uit verschillende uitvoeringen in de badkamer kiezen. Hieronder lees je meer over de metallic, beton- en marmerlook. Naast het feit dat je badkamer ruimer oogt, haal je ook nog eens vochtbestendige tegels in huis. De badkamer is één van de meest vochtige ruimten in huis, maar dit heeft totaal geen invloed op de levensduur van de keramische tegel. Door de anti-sliplaag kun je ook niet uitglijden.

Kies voor een unieke metallic look

De metallic look tegels zijn een frisse nieuwe trend in de woning en vooral badkamers. Dit soort keramische tegels zijn glimmend en kun je in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen kopen. De metallic lak ziet er heel tof uit op de vloer en zeker ook op je muren. Je interieur ziet er een stuk stoerder en krachtiger uit als je voor dit type keramische tegel kiest. Je kunt uit verschillende formaten kiezen, van kleine tegels tot de XXL uitvoeringen. Zo is er voor ieder wat wils terug te vinden in ons uitgebreide assortiment.

Wat is het verschil tussen XXL beton- of marmerlook tegels?

De XXL-tegels worden het meest gekozen in de marmer- of betonlook. Deze looks zijn immens populair en geven je woning een luxe, stoere en uitdagende look. Vooral de marmerlook tegels zijn in de XXL-variant erg mooi. Je kunt bij de grote tegels namelijk beter met de aderdichtheid van het marmer spelen. De aderstructuren komen op een groot oppervlak namelijk beter tot hun recht. De XXL betonlook tegels bieden de ruimte waarin je ze gebruikt een stoer karakter. Deze grote tegels zorgen ervoor dat de vloer één geheel wordt en je voor meer rust in huis zorgt. Dit soort tegels passen perfect bij een modern en minimalistisch interieur.

Kom vooral langs om de XXL-tegels in de showroom te bekijken

Wil je weten hoe de XXL-tegels er in real life uitzien? Dan kun je eens langskomen in onze showroom in Zaandam. Bij Ceramica Vloeren kun je voor ieder type keramische vloer terecht. Ons team staat voor je klaar om je van professioneel advies te voorzien. Je kunt meteen inspiratie voor je eigen woning of tuin komen opdoen. Hoe leuk is het om je badkamer, keuken of terras van keramische tegels te voorzien?

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen