RAW Stones alternatief

RAW Stones zijn tegels met een unieke uitstraling. De laatste jaren zijn deze tegels steeds populairder geworden en vind je ze terug in allerlei ruimtes.

Bezoek onze 6000m2 showoom
In Zaandam

RAW Stones zijn tegels met een unieke uitstraling. De laatste jaren zijn deze tegels steeds populairder geworden en vind je ze terug in allerlei ruimtes. Ben je op zoek naar een RAW Stones alternatief? Bij Ceramica Vloeren vind je een prachtig RAW Stones alternatief. Onze steenlook tegels 80 x80 hebben een vergelijkbare uitstraling, waarbij je profiteert van alle voordelen van keramische tegels. Dit betaalbare alternatief is afkomstig uit een high-end fabriek in Italië en een prachtige toevoeging aan je interieur.

Wat zijn RAW Stones?

RAW Stones zijn handgemaakte tegels met een unieke uitstraling. Omdat de tegels met de hand gemaakt worden, hebben niet alle tegels precies hetzelfde formaat. Je zult met een RAW Stones alternatief dan ook geen perfect gelegde vloer krijgen, maar je brengt wel warmte en sfeer in de ruimte. De tegels hebben persoonlijkheid en zijn een prachtige toevoeging aan de kamer. Ons RAW Stones alternatief wordt gemaakt van natuurlijke materialen en is daarmee een duurzame keuze.

De voordelen van het RAW Stones alternatief

Bij Ceramica Vloeren bieden we een prachtig RAW Stones alternatief: keramische tegels met een vergelijkbare uitstraling. De tegels hebben eenzelfde unieke en sfeervolle uitstraling, juist door hun imperfecties. Door voor het RAW Stones alternatief te kiezen profiteer je ook van de voordelen van keramische tegels. Zo zijn keramische tegels bijzonder onderhoudsvriendelijk. De tegels moeten uiteraard schoongemaakt worden, maar vragen verder om weinig onderhoudt. Het RAW Stones alternatief heeft een natuurlijke uitstraling en gaat lange tijd mee. Ons RAW Stones alternatief is betaalbaar, omdat we de tegels direct inkopen vanuit een high-end fabriek in Italië.

RAW Stones alternatief in combinatie met vloerverwarming

De keramische tegels van Ceramica Vloeren kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Keramische tegels zorgen er juist voor dat de warmte geleid wordt, waardoor de vloer gelijkmatig verwarmd wordt. Hoewel de tegels er niet zo uitzien, geven ze een behaaglijk warm gevoel in combinatie met vloerverwarming. Keramische tegels zijn niet gevoelig voor warmte en gaan dus niet uitzetten of krimpen bij temperatuurschommelingen. Het RAW Stones alternatief houdt de warmte goed vast, waardoor de vloer nog lange tijd warm blijft nadat de vloerverwarming uitgezet is. Je geniet dus niet alleen van extra warmte, maar bespaart ook nog eens op je energierekening met Vloertegels woonkamer

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen