Marmerlook tegels voor een chique interieur

Als sinds de Renaissance geldt marmer als symbool voor luxe en klasse. Voor tegels van deze natuursteen moet je flink in de buidel tasten. Gelukkig is er een manier om dezelfde uitstraling te creëren.

Bezoek onze 6000m2 showoom
In Zaandam

Als sinds de Renaissance geldt marmer als symbool voor luxe en klasse. Voor tegels van deze natuursteen moet je flink in de buidel tasten. Gelukkig is er een manier om dezelfde uitstraling te creëren. Marmerlook tegels zijn tijdloos en geven je een gevoel van luxe en comfort, in welke ruimte je ze ook toepast. Je badkamer en toilet, maar ook keuken of woonkamer ademen direct een sfeer van grootsheid. Wil je een stijlvolle vloer tegen een betaalbare prijs die ook nog eens weinig aan onderhoud vergt? Dan kies je voor marmerlook tegels.

Tegels met die unieke, geaderde structuur
Of je nu kiest voor een lichte crèmekleur, of dat je voorkeur uitgaat naar donkerdere tinten als bruin of zwart, tegels met marmerlook vormen de perfecte basis voor een chique interieur. Hun unieke uitstraling hebben ze te danken aan de geaderde structuur die ook zo kenmerkend is voor de echte natuursteen. Marmerlook tegels zijn niet van een echte marmeren vloer of muur te onderscheiden. Uiteraard biedt ceramicavloeren.nl je enkel tegels van de allerhoogste kwaliteit. Deze zijn rechtstreeks afkomstig van Italiaanse producenten die zichzelf specialist op dit gebied mogen noemen.

Mat of glans
Vrijwel alle marmerlook tegels, die overigens keramische tegels betreffen, zijn in zowel een matte als een glanzende uitvoering verkrijgbaar. Beide afwerkingen zijn erg geliefd. Glans zorgt voor een stralend oppervlak waarop zelfs de kleinste details nóg duidelijker naar voren komen. Marmerlook tegels met een matte afwerking geven op hun beurt een aangenaam en comfortabel gevoel. De tegels worden op een speciale manier gepolijst, waardoor ze duurzaam en eenvoudig te onderhouden zijn. Voor welke uitvoering je ook kiest, het resultaat zal altijd elegantie uitstralen.

De voordelen op een rijtje
Van nature is marmer een gesteente dat zeer onderhoudsgevoelig is. Zo ontstaan er bijvoorbeeld al gauw vlekken op het oppervlak. De slimme technologieën die vandaag de dag door producenten van keramische tegels worden toegepast, zorgen ervoor dat je kunt profiteren van optimaal gebruikscomfort. Het schoonmaken van de tegels geschiedt eenvoudigweg met een vochtig doekje of lauw water met een klein scheutje azijn. Behalve dat hebben de marmerlook tegels geen behoefte aan verder onderhoud. De tegels zijn krasvrij en vochtbestendig. Bovendien is keramiek dankzij zijn warmtegeleidende werking goed te combineren met vloerverwarming.

Beschikbare formaten
Marmerlook tegels zijn bij ceramicavloeren.nl verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor tegels met een afmeting van 60 x 60 centimeter, 90 x 90 centimeter of 120 x 120 centimeter. Zeker wanneer je voor het grootste formaat kiest, maak je een vertrek nóg ruimtelijker, waardoor deze ook een nog luxueuzere uitstraling krijgt. Langwerpige tegels, bijvoorbeeld met de afmetingen 60 x 120, zijn ook verkrijgbaar. Bij het grootste tegelformaat kun je ook voor het zogeheten ‘open boek’ kiezen. De aders van de ene tegel lopen dan vloeiend door naar de andere.

Montage door een professional
Met keramische marmerlook tegels geef je elke ruimte een bijzondere make-over, ongeacht of je de tegels op de vloer of de wand plaatst. Je kunt ervoor kiezen de tegels zelf te zetten om hiermee op kosten te besparen. Geef je er echter de voorkeur aan de montage door een professional te laten uitvoeren? Ook dat kan. Ceramicavloeren.nl heeft een vast montageteam. De ervaren tegelzetters zorgen ervoor dat je tegels gelegd worden zoals het hoort, zodat je jarenlang zult genieten van tot in detail uitgevoerde klasse.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen