Kies in je badkamer voor marmeren tegels om een elegante look te creëren

Wil je de badkamer onder handen nemen en wil je meteen een luxe, elegante en moderne look creëren?

Bezoek onze 6000m2 showoom
In Zaandam

Wil je de badkamer onder handen nemen en wil je meteen een luxe, elegante en moderne look creëren? Dan kun je het beste voor een marmeren keramische tegel in je badkamer kiezen. Keramiek is een geweldig materiaal wat veel voordelen met zich meebrengt. Aangezien je de marmeren keramische tegels in veel verschillende maten en kleuren kunt kiezen, zit er altijd wel een look tussen die bij je smaak past. Marmerlook tegels in de badkamer zorgen voor een royale uitstraling en passen binnen iedere moderne interieurtrend. Hoewel marmeren keramische tegels nu in de mode zijn, geven ze je badkamer een tijdloze en geweldige uitstraling.

Dit is waarom je voor keramisch marmer in de badkamer wil kiezen


De keramische marmerlook tegels zijn een betaalbaar alternatief voor echt marmer. Echt marmer is natuursteen, waardoor het op een hele andere manier behandeld moet worden dan keramiek. Als je voor de keramische marmerlook kiest, kies je voor een onderhoudsarme, krasvrije, vochtbestendige en duurzame tegel. Wist je dat de keramische tegels op de vloer extra stroef worden gemaakt? Dit voorkomt dat je in de badkamer uitglijdt. Los daarvan kun je jarenlang van de marmerlook in de badkamer genieten, aangezien de keramische tegels vochtbestendig zijn. De tegels zullen niet barsten, schimmelen of van elkaar afwijken.

Wil je een modern badkamer interieur? Kies dan voor marmerlook tegels


De marmerlook keramische tegels voor badkamers zijn op het moment mega populair. De reden achter deze populariteit is dat de marmerlook in de badkamer een moderne, elegante en luxe uitstraling verzorgt. Los van de luxe die marmerlook tegels met zich meebrengen, ziet het er ook natuurlijk uit. Marmerlook tegels zijn namelijk in allerlei tinten, variaties en met verschillende aderpatronen verkrijgbaar. Wanneer je marmerlook tegels in de badkamer wil plaatsen, kun je ze zowel op de vloer als tegen de muur zetten. Wil je een touch of marmer in de badkamer aanbrengen? Dan zou je bijvoorbeeld alleen voor een marmerlook douchewand kunnen kiezen.

Het mooie aan de keramische marmerlook tegels is dat zij ook met mooie beton- en houtlook tegels van keramiek gecombineerd kunnen worden. Op die manier zorg je voor een unieke badkamer die volledig naar jouw smaak is afgewerkt.

Uit welke mogelijkheden kun je kiezen?


Wanneer je op zoek bent naar keramisch marmer, kun je vrijwel iedere natuurlijke marmervariant in deze uitvoering krijgen. De kleurvariaties zijn oneindig en prachtig om te zien. Je zou bijvoorbeeld voor keramische marmerlook tegels met gouden, grijze, zwarte of bruine aders kunnen kiezen. Wil je liever een donkerdere look in de badkamer creëren? Dan kun je ook voor de zwarte marmerlook met fijne witte aders kiezen. Je badkamer zal er luxe en duur uitzien, terwijl je er een vriendelijke prijs voor betaald. Verder kun je de maten van de tegels zelf bepalen. Grotere tegels zorgen voor een ruimer gevoel, maar de kleinere tegels kunnen voor meer aderdichtheid zorgen. Het is net wat je zelf het mooiste vindt.

Bij Ceramica Vloeren kun je voor de mooiste badkamertegels terecht


Wil je graag keramische marmerlook tegels in de badkamer plaatsen? Dan kun je voor advies, inspiratie en de mooiste tegels bij Ceramica Vloeren terecht. Ons team staat dagelijks voor je klaar in de showroom. Kom inspiratie opdoen en kies prachtige keramische tegels uit die jouw badkamer de gewenste look geven. Ons team geeft professioneel advies en helpt je graag tijdens de zoektocht naar de ideale tegel voor jouw badkamer. 

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen