Kies buiten voor meer gemak met prachtige keramische tegels

Keramische tegels hebben veel interessante voordelen. Dit type tegels zijn namelijk waterbestendig, kras-, kleur- en slijtvast én geheel onderhoudsvriendelijk.

Bezoek onze 6000m2 showoom
In Zaandam

Dit zorgt ervoor dat keramische tegels zowel binnen als buiten gelegd kunnen worden. Denk maar eens aan de kwaliteit van je terras in de tuin als je voor keramische tuintegels kiest! Het leuke aan keramiek in de tuin is dat je uit verschillende kleuren, soorten en stijlen kunt kiezen. Op die manier kun je voor een bepaalde look in de tuin kiezen die bij je smaak en de rest van de inrichting past. In deze blog staan keramische tuintegels centraal.

Wat kun jij je bij keramische tuintegels voorstellen?

Keramische tuintegels zijn altijd speciaal geproduceerd om in de tuin als terras of verharde ondergrond gebruikt te worden. Keramische buitentegels zijn anders dan de keramische tegels die je binnen in de woning gebruikt. In de tuin hebben de tegels namelijk meer dikte nodig. De dikte van de keramische tuintegels zijn van belang om tegen alle weersomstandigheden in de tuin bestand te zijn. Mocht het toch regenen, dan hoef je niet bang te zijn om uit te glijden op de keramieken buitentegels. Er wordt vaak namelijk een extra goede stroefheidswaarde aan de tegel toegevoegd.

Keramische tegels in de tuin zijn met meer dikte ook makkelijker te verwerken in de fabriek waardoor je er een goede prijs voor kunt betalen. Verder hebben keramische tegels voor in de tuin dezelfde voordelen als de tegels die je binnen zou neerleggen.

Welke voordelen zitten eraan keramische tegels in de tuin?

Een belangrijk voordeel aan keramische tegels in de tuin is dat je kwaliteit naar buiten haalt. Wanneer je voor dit type tegels in de tuin kiest, kun je ervan uitgaan dat je jarenlang van prachtige tegels kunt genieten. Je hoeft ze amper te onderhouden en de tegels zijn erg stevig en beschadigen niet. Laat je per ongeluk iets op de tegels vallen? Dan zal je er niets van zien. Deze sterke tegels zijn daarom erg geschikt voor gezinnen met kinderen, die lekker onbezorgd in de tuin willen spelen. Daarnaast zijn keramische tuintegels opgewassen tegen weer en wind. De zon, regen, vorst en sneeuw zal geen enkel effect hebben op het uiterlijk van je tegels.

Voor welke tegeldikte kun je het beste kiezen?

Wanneer je voor keramische tegels in de tuin kiest, kies je automatisch voor dikkere tegels dan wanneer je ze binnen wil leggen. Je kunt uit drie verschillende diktes in de tuin kiezen. De dikte van keramische buitentegels is vaak 2, 3 of 4 cm. Je bepaalt zelf welke dikte het beste bij je tuin past. Het is mogelijk om uit verschillende stijlen te kiezen. Op die manier kun je jouw tuin een look geven die bij je persoonlijke smaak past.

Wil je de mooiste keramiek naar buiten halen? Kies dan voor Ceramica Vloeren!

Bij Ceramica Vloeren hebben wij een breed assortiment geweldige keramische tuintegels voor je in de aanbieding. Wanneer je voor onze tuintegels kiest, kunnen wij ze snel leveren aangezien wij met onze eigen voorraden werken. Daarnaast bieden wij de keramische tegels voor buiten tegen een scherpe prijs aan. Zo zijn er mooie tegels voor ieder budget te vinden. Wil je de tegels van dichtbij zien? Dan kun je gerust eens langskomen in onze showroom. Stel alle vragen die je hebt en ons team zal je voorzien van professioneel advies.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs