Hoe je het RAW Stones alternatief kunt toepassen in huis

Het RAW Stones alternatief van Ceramica Vloeren is een budgetvriendelijke optie om de sfeer van prachtige natuurstenen in huis aan te brengen.

Bezoek onze 6000m2 showoom
In Zaandam

Het RAW Stones alternatief van Ceramica Vloeren is een budgetvriendelijke optie om de sfeer van prachtige natuurstenen in huis aan te brengen. De unieke tegels hebben ieder hun eigen vorm en zullen geen perfecte vloer vormen. Dit is juist wat zorgt voor de unieke uitstraling van een vloer met ons RAW Stones alternatief. De tegels stralen warmte uit en hebben de look van natuursteen, terwijl je ook profiteert van de voordelen van keramische tegels.

De voordelen van het RAW Stones alternatief

Het RAW Stones alternatief is een voordelige keuze. Dit komt omdat we onze tegels direct vanuit de high-end fabriek in Italië inkopen en zo kosten besparen op tussenhandelaren. Het RAW Stones alternatief heeft de uitstraling van een echte natuursteen en zorgt voor een sfeervolle vloer. Het RAW Stones alternatief maakt dat je profiteert van de voordelen van keramische tegels. Zo geniet je van een onderhoudsvriendelijke vloer en kun je het RAW Stones alternatief combineren met vloerverwarming. De keramische tegels geleiden de warmte gelijkmatig en houden deze lange tijd vast, wat fijn is voor je voeten en voor je energierekening. 

Tegels leggen in verschillende ruimtes

Het RAW Stones alternatief kan in verschillende ruimtes gelegd worden. Met name in de woonkamer en keuken is deze tegelsoort populair. Het RAW Stones alternatief zorgt voor een unieke uitstraling en geeft de ruimte warmte. Juist omdat de tegels niet allemaal exact hetzelfde formaat hebben, wordt er sfeer in de ruimte gecreëerd. Deze keramische tegels kunnen ook in andere ruimtes gebruikt worden, maar staan het beste in leefruimtes. Eventueel zouden de tegels ook in een slaapkamer of een badkamer gelegd kunnen worden. Alles is mogelijk met keramische tegels.

RAW Stones alternatief leggen

Het leggen van het RAW Stones alternatief is niet heel anders als het leggen van andere keramische tegels. Het grootste verschil is het feit dat de voegen tussen de tegels niet altijd gelijk zijn en je dus vaak iets grotere voegen tussen de tegels zult zien op bepaalde plekken. Je zorgt ervoor dat je het RAW Stones alternatief op een egale ondergrond legt, bijvoorbeeld door egalisatiemortel te gebruiken. Je lijmt het RAW Stones alternatief met tegellijm op de ondergrond en laat voldoende ruimte vrij voor de voegen. Zodra de tegellijm droog is, kun je de tegels voegen en vervolgens schoonmaken. 

Hulp bij het leggen van de tegels

Bij Ceramica Vloeren koop je het RAW Stones alternatief in en kun je de tegels in principe zelf gaan leggen. Heb je hier hulp bij nodig? We adviseren je hier graag over. We werken samen met een vast montageteam en kennen dus altijd een vakkundige tegelzetter die de klus voor jou kan klaren. Je kiest zelf of je het RAW Stones alternatief alleen, met hulp van vrienden en familie of door een professional wilt leggen. 

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen