Haal de Urban Loft look in huis door voor betonlook badkamertegels te kiezen

De badkamer is een plek in huis waar je tot rust komt, je vaak aan je dag begint, maar de dag ook weer eindigt én daarom is het een ruimte die je best wat extra aandacht mag geven.

Bekijk assortiment

De badkamer kun je een geweldige look en feel geven door voor stoere, maar warme betonlook badkamertegels op de vloer of tegen de wanden te plaatsen. Betonlook tegels in de badkamer van keramiek zijn de ideale soort. Keramische tegels brengen veel voordelen met zich mee, zeker als je ze in de badkamer plaatst. Op deze pagina lees je alles over hoe de de Urban Loft look naar je badkamer haalt.

Waarom is het een goede keuze om betonlook tegels in de badkamer te plaatsen?


De badkamer is een vochtige ruimte in huis. Wanneer je er doucht, in bad gaat of je tanden staat te poetsen, kan er wel eens water op de grond of tegen de muren terecht komen. Om je tegels tegen vocht te beschermen, kun je het beste voor vochtbestendig materiaal kiezen. Laten keramische tegels nou net gebakken tegels met gesloten poriën zijn! Keramiek is vochtbestendig, onderhoudsarm, slijt- en krasvast en de kleur blijft ook jaren behouden. Wanneer je voor keramische badkamertegels kiest, kies je voor betaalbare kwaliteit en duurzaamheid. Los van alle voordelen die keramische tegels te bieden hebben, kun je ze bij Ceramica Vloeren ook in een prachtige betonlook kopen.

De betonlook tegels in de badkamer zorgen voor een moderne en stoere look


De Urban Loft look komt officieel uit de stoere, ruige loften in New York City. De betonlook is robuust, modern en past perfect bij een strakke badkamer. Het mooie aan keramische tegels met een betonlook is dat ze zowel in de badkamer, keuken als de rest van je huis geplaatst kunnen worden. Dit type tegels komt namelijk in iedere ruimte tot z’n recht. Verder zijn betonlook tegels in de badkamer een mooie basis voor een moderne en onderhoudsarme badkamer. Je kunt de ruimte verder aankleden met accessoires die je zelf bij de betonlook vindt passen. Denk bijvoorbeeld aan een leren handdoekrekje, mat zwarte accessoires en ga zo maar door.

Kies welke kleuren en afmetingen het beste bij jouw badkamer passen


Het mooie aan betonlook keramische tegels is dat je ze in verschillende kleurvariaties, afwerkingen en afmetingen kunt kopen. Hoewel de betonlook tegels van nature vaak in grijstinten verkrijgbaar zijn, kun je er tegenwoordig ook andere kleurvariaties in vinden. De kleuren lopen van witgrijs, naar beige, donkerdere tinten en terug. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. De meest gangbare afmetingen voor betonlook tegels zijn vaak 60x60 of 80x80 cm. Wil je grotere of kleinere tegels? Dan is dat ook zeker mogelijk. Een trend die de laatste tijd populair is, zijn XXL-tegels van keramiek. Deze tegels hebben formaten zoals 120x120, 120x160 of 160x320 cm.

Een belangrijk voordeel van de XXL-tegels is dat het aanbrengen ervan veel sneller gebeurt en minder moeite kost. Je badkamer lijkt er ook nog eens een stuk ruimer door!

Dit is waarom onze klanten voor de betonlook tegels voor de badkamer kiezen


Betonlook tegels van keramiek zijn razend populair. Dit komt doordat je de badkamer een stoere, luxe look kunt geven, zonder dat je tegels in huis haalt die veel onderhoud vereisen of snel stuk gaan. Wil je weten uit welke kleuren en afmetingen je kunt kiezen? Dan kun je contact opnemen met ons team. Weet je nog niet zo goed welke tegels het beste bij je badkamer passen? Dan kun je gerust inspiratie op komen doen in onze showroom in Zaandam. Bij Ceramica Vloeren staat ons team met professioneel advies klaar om je te helpen om de mooiste keramische tegels voor in de badkamer uit te kiezen. 

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment