De vier soorten keramische tegels

De vier soorten keramische tegels

Old but gold: steenlook

Dit is de originele look wat al tientallen jaren bestaat. Steenlook tegels vind je, vooral in 15x15 of 30x30 formaat, in oude huizen. Het is een normale stenen vloertegel wat je ook vaak gepolijst terugziet. Tegenwoordig is deze look te zien in 30x60, 60x60 en 90x90 formaat. Tegenwoordig is het allang niet meer beige. De populaire kleuren van dit moment zijn antraciet, grijs en bruin.

Marmerlook vloertegels. Chique en tijdloos

Een luxe en traditionele uitstraling vind je terug in marmerlook. Keramische vloertegels in deze stijl is een geweldige onderhoudsvrije oplossing. Marmer is sinds jaar en dag populair en voorheen alleen zichtbaar in de elite. Maar tegenwoordig kun je voor een zacht prijsje marmer in huis halen.

Keramisch parket: houtlook tegels

De houten vloer blijft populair. Steeds meer mensen kijken naar een alternatief, omdat een parketvloer veel onderhoud vergt en snel slijt. Een houtlook tegelvloer is de oplossing. Het echte karakter van hout én profiteren van minimaal onderhoud. Je kunt het in elke ruimte terug laten komen en perfect combineren met vloerverwarming. Want zeg nou zelf; een houten vloer met vloerverwarming daar droom je toch van?

Last but not least: betonlook

Om industriële trend van de laatste jaren kun je bijna niet meer heen. Betonlook is heel gewild en ook bij vloeren is er keuze zat. Zorg voor een robuuste look en een warm gevoel met betonlook. Een gewilde badkamer en toilet tegel, maar ook geweldig op de benedenverdieping.

Niet helemaal duidelijk?

Kom je er niet helemaal uit? Of wil je graag meer informatie hebben? Neem dan contact op met een adviseur of bezoek de showroom.

Beoordelingen

Onze gewaardeerde klanten, nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in ons

4.8

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag hier niet tussen, u kunt vrijblijvend iedere dag met ons contact opnemen

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?