Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Betonlook tegels 90x90

Betonlook tegels 90x90 hebben de uitstraling van echt beton en zijn passen eigenlijk binnen ieder interieur. De betonlook is gebaseerd op de betonnen vloeren die in New Yorkse lofts worden gebruikt. De industriële sfeer is inmiddels wereldwijd populair geworden. Betonlook tegels zijn dan ook een perfecte basis. De betonlook is te combineren met veel andere materialen. De combinatie met hout zorgt voor een krachtig effect. Maar ook voor een strak designinterieur zijn betonlook tegels erg geschikt. Bij Ceramica Vloeren vind je betonlook tegels in verschillende formaten. Ze zijn er in diverse lichte en donkere tinten, van lichtbeige tot antraciet.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 12 van 12 producten

Open filter

Tegels in betonlook voor een authentieke uitstraling

Onze keramische betonlook tegels hebben de uitstraling van echt beton. Daarnaast hebben ze veel voordelen. Waar echt beton nog weleens kan scheuren, zijn betonlook tegels krasvast en behouden ze hun kleur. Door de sterke toplaag zijn ze bestand tegen vocht en vlekken en verkleuren ze niet. Betonlook tegels zijn erg.duurzaam en je hebt er dan ook jarenlang plezier van. Je kunt betonlook tegels van 90x90 zowel op de vloer als op de wand gebruiken. Ze zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden.

Betaalbare betonlook tegels van de hoogste kwaliteit

Bij Ceramica Vloeren houden we de prijs van betonlooktegels scherp. Dat komt omdat we onze tegels rechtstreeks inkopen vanuit high-end fabrieken in Italië. Daarnaast besparen we op personeelskosten, zodat we niet de hoofdprijs hoeven te rekenen voor onze tegels. De montage van de tegels verzorg je zelf. Daarbij adviseren we je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam. Betonlooktegels zijn geschikt voor elke ruimte. De meeste van onze tegels zijn zelfs buiten te gebruiken. Wil jij meer weten of onze betonlooktegels in het echt bekijken? Kom dan langs in de showroom. We geven je graag persoonlijk advies.

Voordelen van betonlooktegels

Met betonlooktegels creëer je een vloer of wand die niet van echt te onderscheiden is. Zeker niet als je voor tegels in een extra groot formaat kiest. Die kunnen bijna zonder voeg worden gelegd. Door een voeg in dezelfde kleur als de tegel te gebruiken, krijg je een egaal geheel. Betonlook tegels van 90x90 op de vloer gaan prima samen met vloerverwarming. Keramische tegels verspreiden de warmte gelijkmatig over de hele vloer. Bovendien blijven ze lang warm, zodat je minder hoeft te stoken. Het schoonmaken van de tegels is eenvoudig. Je neemt ze af met een doekje of je dweilt ze met lauw, gekookt water met een beetje azijn erin.

Bekijk onze populaire formaten:
Tegels 60x60
Tegels 80x80
Tegels 90x90
Tegels 100x100

Montage van 90x90 tegels

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

De anti-slipwaarde van een tegel kan op verschillende manieren worden aangegeven. De meest voorkomende waarde is de R-waarde. Bij deze test wordt de antislip waarde bij verschillende hellingshoeken gemeten en uitgedrukt met de letter “R” gevolgd door een cijfer. De meest voorkomende R-waarde zijn:
- R9 = 03 t/m 10 graden (geringe antislip waarde)
- R10 = 11 t/m 19 graden (normale antislip waarde)
- R11 = 20 t/m 27 graden (verhoogde antislip waarde)
- R12 = 28 t/m 35 graden (grote antislip waarde)
- R13 = Meer dan 35 graden (zeer hoge antislip waarde)

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Gebruik lauwwarm water dat je hebt laten koken. Doe een scheut azijn in het water. Je kan ook speciale tegelreiniger of een neutrale allesreiniger gebruiken (zonder olie, zeep of vet). Spoel en dweil na het gebruik van schoonmaakmiddel de vloer na met schoon water.

Kunnen keramische tegels ook op de muur, bijvoorbeeld in onze badkamer?

Jazeker, groot formaat tegels op de muur is ideaal. Juist in kleinere ruimtes zoals badkamer en toilet. Grote keramische tegels maakt de ruimte rustig en ruimtelijk, dit komt omdat er door groot formaat keramische tegels minder voeg in de ruimte aanwezig is.