Volledig assortiment
Altijd goed bereikbaar
Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

We zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon of e-mail.

Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer

Betonlook tegels 60x60

Betonlook tegels van 60x60 zijn de perfecte basis voor jouw interieur. Ze hebben een stoere en robuuste uitstraling en zijn niet van echt beton te onderscheiden. Daarom zijn ze erg populair in een industrieel interieur. Vanwege hun neutrale uitstraling zijn ze met veel andere kleuren en materialen te combineren. Ook in andere woonstijlen zijn ze dus zeker op zijn plaats. Bij Ceramica Vloeren hebben we wand- en vloertegels van de beste kwaliteit keramiek in het assortiment. De betonlook tegels zijn er in meerdere formaten, zodat je altijd de tegel vindt die bij jouw woonwensen past. Naast tegels in betonlook hebben we ook tegels in steenlook, houtlook en marmerlook.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 12 van 17 producten

Open filter

Tegels in betonlook voor de laagste prijs

Onze betonlook tegels van 60x60 worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië en worden door ons rechtstreeks ingekocht. Daarom kunnen wij scherpe prijzen rekenen voor betonlooktegels van de hoogste kwaliteit. Je betaalt dus nooit de hoofdprijs. Keramische tegels zijn sterk en duurzaam. Je hebt er jarenlang plezier van. Betonlooktegels kunnen zowel op de muur als op de vloer worden toegepast. Ze zijn krasvast en slijtvast en ook nog eens gemakkelijk schoon te houden. Daarom kun je ze eigenlijk in elke ruimte gebruiken. De beschermende toplaag laat geen vocht en vlekken door, zodat je betonlook tegels door de jaren heen mooi blijven. Ook is er geen kleurverlies.

Betonlooktegels van 60x60 met de uitstraling van echt beton

Onze keramische tegels zijn perfect afgewerkt en hebben een natuurlijke uitstraling. Je ziet dan ook geen verschil met echt een echte betonvloer of -wand. Dat effect wordt nog versterkt als je extra grote tegels neemt. Daarbij zijn de voegen nauwelijks zichtbaar. Kies voor een voeg in dezelfde kleur als de tegel, zodat deze nog minder opvalt. Dat geldt trouwens ook voor tegels van een kleiner formaat. Zo creëer je de look van een echte betonnen vloer. Onze betonlook tegels zijn er in verschillende tinten, van lichtbeige tot bijna zwart. Ze hebben ieder hun eigen unieke design. Met betonlooktegels van 60x60 creëer je een stoere en robuuste uitstraling.

Tegels in betonlook met vloerverwarming

Een groot voordeel van keramische tegels is dat ze onderhoudsvrij zijn en heel goed samengaan met vloerverwarming. De hoge kwaliteit van de tegels zorgt voor een goede verspreiding van de warmte. Ze blijft je vloer egaal op temperatuur. Daarnaast houden keramische tegels de warmte goed vast, zodat de verwarming minder vaak aan gaat. Wil jij weten welke betonlooktegels het beste bij jou past? Bezoek dan onze showroom, waar je alle tegels kunt bekijken. We geven je graag persoonlijk advies.