Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Betonlook tegels 30x60

Betonlook tegels van 30 x 60 centimeter zijn veelzijdig inzetbaar. Deze stoere en robuuste tegels zijn niet van echt beton te onderscheiden. Zeker in een industrieel interieur staan keramische tegels met betonlook goed. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende tinten grijs en bruin, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met de rest van je interieur. De betonlook tegels van 30 x 60 centimeter zijn een mooie basis voor je woonkamer, keuken of badkamer.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 8 van 8 producten

Hoogwaardig en voordelig

Onze betonlook tegels worden gefabriceerd in Italië. We kopen de tegels rechtstreek vanuit de high-end fabriek in, waardoor we personeelskosten kunnen sparen. Dit zorgt ervoor dat we scherpe prijzen voor al onze tegels kunnen hanteren, dus ook voor de betonlook tegels van 30 x 60 centimeter. Alle tegels van Ceramica Vloeren zijn van hoge kwaliteit. Keramische tegels zijn duurzaam en sterk en gaan du jarenlang mee. De tegels laten geen vocht door, waardoor verkleuring, vervormingen en vlekken voorkomen worden.

Industrieel interieur

Een industrieel interieur doet denken aan fabrieksgebouwen. Er wordt gebruik gemaakt van robuuste, stoere materialen. Hierbij kun je denken aan beton, metaal en donker hout. Veelgebruikte kleuren zijn wit, grijs en zwart, maar vaak zie je ook een opvallendere accentkleur terug. Betonnen tegels voor de vloer of wand passen perfect bij deze interieurstijl. De stoere uitstraling van de tegels is een mooie toevoeging aan je andere industriële meubels. Vind je de industriële stijl tof maar wil je liever geen donker interieur? Onze betonlook tegels zijn ook verkrijgbaar in een lichtgrijze of lichtbruine kleur.

Zien eruit als echt beton

De perfecte afwerking van de keramische tegels zorgt ervoor dat de tegels eruit zien als echt beton. De natuurlijke uitstraling maakt dat je geen verschil ziet. Wil je dit effect versterken? Zorg er dan voor dat de voegen dezelfde kleur hebben als de betonlook tegels van 30 x 60 centimeter. Zo zien zowel grote als kleine tegels eruit als een wand of vloer gemaakt van beton. De betonlook tegels zijn namelijk niet alleen geschikt voor vloeren, maar ook voor wanden.

Vloerverwarming is geen probleem

Een van de grootste voordelen van keramische tegels is dat ze geschikt zijn voor vloerverwarming. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen vloerverwarming in de woonkamer of badkamer. Dit zorgt ervoor dat je geen koude voeten krijgt wanneer je in de winter op sokken of blote voeten door het huis loopt. De keramische tegels geleiden de warmte goed en houden deze vast. Dit zorgt ervoor dat de vloer egaal en langdurig verwarmd wordt.

Onderhoudsvriendelijke betonlook tegels 30x60

Keramische tegels vragen om zeer weinig onderhoud. Je krijgt dus geen onverwachte onderhoudskosten door voor keramische tegels te kiezen en ook het schoonmaken is eenvoudig. Hiervoor gebruik je lauwwarm water met een scheutje azijn. Door je keramische betonlook tegels hier regelmatig mee te dweilen, blijven ze er prachtig uitzien. De tegels blijven krasvrij en nemen geen vocht op. Dit maakt ze ook geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer of keuken.