Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Betonlook tegels 120x120

Met betonlook tegels 120x120 leg je een stoere en solide basis voor je interieur. Betonlook tegels zijn niet van echt beton te onderscheiden. Je vloer of wand met betonlook tegels ziet er dus uit als een echte betonnen vloer of wand. De betonlook is geïnspireerd door de populaire lofts in New York. Die hebben meestal een betonnen vloer en ze zijn industrieel ingericht. Betonlook tegels zijn heel mooi te combineren met hout. Dat geeft een krachtig effect. Bij Ceramica Vloeren hebben we een breed assortiment betonlook tegels. Daarnaast kun je ook kiezen voor tegels in steenlook, houtlook en marmerlook.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 7 van 7 producten

Betonlook tegels van de hoogste kwaliteit

Onze keramische betonlook tegels van 120x120 komen uit high-end fabrieken in Italië. Ze worden gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Toch betaal je niet de hoofdprijs voor onze tegels. Dat komt omdat we rechtstreeks vanuit de fabriek leveren en besparen op personeelskosten. Onze tegels hebben dus een prima prijs-kwaliteitverhouding. De betonlooktegels hebben de uitstraling van echt beton, maar de voordelen van keramische tegels. Zo kan beton nog weleens gaan scheuren, maar daar heb je bij keramische tegels geen last van. En waar beton ruw kan aanvoelen, zijn keramische tegels glad en comfortabel.

Voordelen van tegels in betonlook

Betonlook tegels zijn er in veel verschillende formaten. Voor een egaal effect kies je grote tegels, zoals betonlook tegels van 120x120. Daar is bijna geen voeg voor nodig, zodat je vloer of wand rust en eenheid uitstraalt. Als je een voeg in dezelfde kleur als de tegel neemt, valt deze niet op en wordt het effect van echt beton versterkt. Betonlook tegels zijn kras- en slijtvast. Ze gaan jarenlang mee en verkleuren niet. Verder zijn ze onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken met lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin. De meeste van onze betonlooktegels zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

Betonlook wandtegels en vloertegels

Betonlooktegels zijn zowel op de muur als op de vloer te gebruiken. Vloertegels hebben daarbij het voordeel dat je ze goed kunt combineren met vloerverwarming. Keramische tegels verdelen de warmte goed over de hele vloer. Bovendien houden ze de warmte lang vast, zodat je bespaart op je energierekening. De montage van de tegels regel je zelf. Daarvoor adviseren we je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam. Wil jij onze betontegels komen bekijken? Dan ben je van harte welkom in de showroom. We geven je graag persoonlijk advies.