Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Betonlook tegels 100x100

Betonlook tegels van 100x100 zijn erg populair. Dat is ook niet zo vreemd, want met tegels van dit formaat creëer je een vloer of wand die niet van echt beton te onderscheiden is. Bij Ceramica Vloeren vind je betonlook tegels in veel verschillende formaten. Zo is er altijd een tegel te vinden die aansluit bij jouw interieur wensen. Betonlook tegels 100x100 zijn geïnspireerd op de loft woonstijl uit New York. Die is stoer en industrieel, waardoor betonlook tegels er prima in passen. De betonlook is goed te combineren met andere materialen. Hierdoor kunnen betonlook tegels eigenlijk binnen iedere woonstijl worden gebruikt. Naast tegels in betonlook hebben wij ook steenlook, houtlook en marmerlook tegels in ons assortiment.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 2 van 2 producten

Betonlook tegels van 100x100 op de wand of op de vloer

Betonlook tegels kunnen zowel op de muur als op de vloer worden gebruikt. Ze zorgen voor een egaal en rustig geheel. Vooral de extra grote tegels hebben nauwelijks een voeg nodig. En als je kiest voor een voeg in dezelfde kleur als de tegel, valt deze niet op. Zo lijkt je vloer of muur van echt beton te zijn. Tegelijk profiteer je van het gemak van keramische tegels. Die zijn krasvast en laten geen vocht of vuil door. Zo blijft hun kleur behouden en blijven ze jarenlang mooi. Betonlook tegels zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden.

Tegels in betonlook en vloerverwarming

Betonlooktegels worden veel gebruikt op vloer. Ze zijn superstevig en in de meeste gevallen zowel binnen als buiten te gebruiken. Een groot voordeel van keramische tegels is dat ze erg geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming. Ze geleiden de warmte goed, zodat je vloer egaal warm wordt en comfortabel aanvoelt. Bovendien houden keramische tegels de warmte lang vast. Bij Ceramica Vloeren geven we je graag persoonlijk advies. Daarom ben je van harte welkom in de showroom om al onze tegels van dichtbij te komen bekijken.

Betaalbare kwaliteit

Onze tegels in betonlook zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Ze worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië en van daaruit rechtstreeks geleverd. Wij besparen op onze personeelskosten en kunnen de prijzen van onze keramische tegels daarom heel scherp houden. Je betaalt dus nooit de hoofdprijs voor je betonlook tegels van 100x100. De montage van de betonlook tegels regel je zelf. Natuurlijk helpen we je daar graag bij. We werken samen met een vast montageteam. Daarom kunnen we je altijd een goede tegelzetter adviseren om jouw wand- of vloertegels in betonlook te monteren.

Grote 100x100 tegels monteren? Laat het aan ons over

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? En kies je voor grote 100x100 tegels? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Gebruik lauwwarm water dat je hebt laten koken. Doe een scheut azijn in het water. Je kan ook speciale tegelreiniger of een neutrale allesreiniger gebruiken (zonder olie, zeep of vet). Spoel en dweil na het gebruik van schoonmaakmiddel de vloer na met schoon water.

Kunnen keramische tegels ook op de muur, bijvoorbeeld in onze badkamer?

Jazeker, groot formaat tegels op de muur is ideaal. Juist in kleinere ruimtes zoals badkamer en toilet. Grote keramische tegels maakt de ruimte rustig en ruimtelijk, dit komt omdat er door groot formaat keramische tegels minder voeg in de ruimte aanwezig is.

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Bij het plaatsen van tegels moet je (bijna) altijd de tegels snijden of zagen. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel snijverlies daarvoor gerekend moet worden. Het is lastig om daar een precies antwoord op te geven. Het snijverlies verschilt behoorlijk van 5% tot wel meer dan 20%. Het snijverlies is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de maten van de ruimte, de maat van tegel en het patroon van leggen. Het meest gunstige snijverlies is bij het tegelen in wildverband of bij tegels die bijna zonder te snijden geplaatst kunnen worden. Het snijverlies is dan ongeveer rond de 5%. Maar gebruikelijker is om 10% snijverlies aan te houden. Je kunt ook altijd de tegels uittekenen en daarna het aantal tegels te tellen.