Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Beige wandtegels

Door voor beige wandtegels te kiezen, creëer je een rustige atmosfeer zonder dat een ruimte saai oogt. Wil je de muren in je badkamer betegelen, makkelijk schoon te maken wandtegels in de keuken of een deel van je woonkamermuren een unieke uitstraling geven? Bij Ceramica Vloeren vind je beige wandtegels in verschillende looks: de betonlook, steenlook en marmerlook. Kies de look die het beste past bij jouw ruimte voor een rustige sfeer. Onze keramische wandtegels zijn sterk en onderhoudsvriendelijk. Ze gaan lang mee en je hebt er jarenlang plezier van.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 15 van 15 producten

Open filter

Beige wandtegels in verschillende looks

Beige wandtegels geven je ruimte een rustige uitstraling. Bij Ceramica Vloeren vind je beige wandtegels in verschillende looks, waarvan er altijd eentje bij je ruimte past. Wandtegels met marmerlook maken dat je ruimte luxe oogt. Beige wandtegels in marmerlook zijn prachtig in de badkamer en kunnen een simpele gang omtoveren tot een ware ontvangsthal. Is de industriële stijl meer jouw ding? Dan zijn onze beige wandtegels in betonlook of steenlook echt iets voor jou. De betonlook past goed bij een industrieel interieur en de beige kleur zorgt ervoor dat je ruimte niet te donker wordt. Geef jouw woonkamer of keuken een authentieke uitstraling met deze wandtegels.

Verschillende formaten wandtegels

Iedere ruimte vraagt om een ander formaat wandtegel. Daarom vind je in ons assortiment een ruime keuze aan formaten. Kleinere wandtegels op de keukenmuur of grote tegels in de badkamer? Waar je ook voor kiest, bij ons vind je het juiste formaat beige wandtegels. Onze keramische wandtegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn kras- en slijtvast en gaan jarenlang mee. Je hoeft ze enkel te reinigen met lauwwarm, gekookt water met een beetje azijn. Milde allesreiniger kan ook, zolang er maar geen olie, vet of zeep in zit. Deze onderhoudsvriendelijke wandtegels zorgen ervoor dat je echt kunt genieten van de ruimte.

Bekijk onze populaire formaten:
Wandtegels 60x60
Wandtegels 80x80
Wandtegels 90x90
Wandtegels 100x100

Betaalbaar en van hoge kwaliteit

Onze wandtegels worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië. Wij leveren de beige wandtegels rechtstreeks vanuit de fabriek, waardoor we besparen op personeelskosten. Zo blijven de tegels betaalbaar, zonder dat dit afdoet aan de kwaliteit. Dankzij de hoge kwaliteit gaan de tegels lang mee en heb je hier jarenlang plezier van. Bij ons vind je beige wandtegels met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. In principe verzorg je de montage van de tegels zelf, waardoor de kosten laag blijven. Hulp nodig? Wij werken samen met een vast montageteam en raden je dan ook graag een tegelzetter uit ons netwerk aan.