Beige vloertegels

De beste beige vloertegels koop je bij Ceramica Vloeren. Beige vloertegels komen mooi tot hun recht in Mediterrane interieurs. Zij misstaan ook zeker niet als je huiskamer, keuken of badkamer wat kleiner zijn want de kleur zorgt voor veel licht in huis. Daardoor oogt je vertrek groter. Denk bijvoorbeeld qua stijl aan een woonkamer in Ibiza stijl of de Bohemian look. Keramische vloertegels zijn kleur- en krasvast en de kwaliteit is uitstekend. Geen wonder dat de tegels zo populair zijn.

Afmetingen beige vloertegels

Ceramica heeft keramische beige vloertegels in diverse afmetingen beschikbaar. Een veelgevraagde tegelmaat is 60x60cm en 90x90cm. Wat ook veel mensen mooi vinden is onze marmerlook vloertegel in beige. Deze tegel kun je zowel op de vloer als de wand aanbrengen in de maat 120x120cm. De marmerlook vloertegel is bij ons in andere kleuren dan beige ook in de maatvoering 59x59cm, 118x118cm en 120x120cm beschikbaar.

Marmerlook

Waarom zou je kiezen voor een marmerlook vloertegel? Marmer staat wat ons betreft voor een klassieke en chique uitstraling en heeft een prachtige structuur. Onze Italiaanse fabrieken zijn gespecialiseerd in onder andere marmeren tegels met aderprint. Hierdoor zijn onze marmeren tegels nagenoeg niet van echt marmer te onderscheiden. Marmer is bijzonder. Het materiaal staat prachtig in zowel een lichte als een donkere kamer. Wil je de marmerlook vloertegels in het echt zien? Maak een afspraak via WhatsApp of bel ons, dan plannen wij een afspraak bij jou thuis.

Productieproces van keramische tegels

Voor wie het interessant vindt iets meer te weten te komen over het productieproces van keramische tegels. Het proces start met zand. Een silo mengt dit zand met water en komt in een grote pers terecht. De pers drukt het nog breekbare materiaal samen in een vorm (bijvoorbeeld 60x60cm). Hierna verhardt het mengsel in een oven. Er komt een glazuurlaag op het materiaal en daarna borstelt een machine de zijkanten van de tegel in wording. Een computer print diverse patronen waarna een wals reliëf aanbrengt. Dan volgt het bakken met een temperatuur van ongeveer 1160 graden Celsius. Tenslotte koelen de tegels af tot naar kamertemperatuur en vinden er controles plaats. Daarna gaan de tegels op transport en vinden zij hun weg naar Ceramica Vloeren.