Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Beige tegels

Binnen de verscheidenheid aan vloertegels, vind je een ruime selectie van beige tegels. Ceramica vloeren biedt een breed assortiment aan in tegels naar jouw kleurkeuze. De beige tegels zijn in vele kleurnuances leverbaar. Ben je op zoek naar een vloertegel die goed te combineren is met veel andere kleuren en welke neutraal blijft? Beige is dan zeker de juiste keuze, de kleur overheerst niet en past in nagenoeg elk interieur. Je kunt kiezen voor een licht beige kleur of de standaard beige variant. Binnen deze twee mogelijkheden zijn verschillende kleurschakeringen te vinden, afhankelijk van het soort tegel.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 12 van 12 producten

Open filter

Verschillende soorten

Wij leveren vloer- en wandtegels in verschillende stijlen, denk hierbij aan de steenlook, de betonlook, de marmerlook en ook nog de houtlook. Op deze manier kan je elke ruimte compleet inrichten in de stijl die bij jouw interieur past. Gebruik hierbij de tegels die de juiste feel en look geven om de ruimte net dat stukje extra te geven. Binnen deze verschillende stijlen van vloer- en wandtegels is een verscheidenheid te vinden aan beige tegels.

Diverse afmetingen

Beige tegels zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Deze formaten zijn deels afhankelijk van de stijl tegen waar jouw keuze op zal vallen. Binnen de betonlook vloer- en wandtegels hebben wij de keuze uit de formaten 60x60, 90x90, 100x100 en 120x120 cm. Het formaat tegel van 100x100 cm is verkrijgbaar in beige, de andere drie formaten alleen in de kleur licht beige. Deze betontegels zijn alleen in vierkant formaat verkrijgbaar.

Bekijk onze populaire formaten:
Tegels 60x60
Tegels 80x80
Tegels 90x90
Tegels 100x100

Bij de steenlook variant van de beige tegels kan je behalve een vierkante tegel, ook kiezen voor een rechthoekige tegel in het formaat 60x120 cm. Deze prachtige tegel is verkrijgbaar in beige. Voor een licht beige tegel kunnen wij je de Arezzo Steenlook 60x60 cm aanraden. Deze tegels kunnen voor zowel de vloer als de wand gebruikt worden. Alle steenlook vloer- en wandtegels zijn van Italiaanse kwaliteit en staan garant voor een prachtig eindresultaat.

Ben je op zoek naar een tijdloze beige tegel? Houd je van klasse? Neem dan eens een kijkje bij de marmerlook vloer- en wandtegels. Ook in deze stijl kunnen wij je voorzien van een beige tegel. Deze tegel is leverbaar in het formaat 120x120 cm. Bij de houtlook tegels zijn geen beige tegels verkrijgbaar. Het is hier wel mogelijk om de keuze te maken uit verschillende soorten houtlooks. Het licht eiken komt zeer in de buurt van de kleur beige en zou zo maar jouw voorkeur kunnen hebben.

Veelgestelde vragen

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Ja, een keramische vloer krast niet, is onderhoudsvrij en is makkelijk schoon te maken. Een vloer voor jarenlang plezier!

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Gebruik lauwwarm water dat je hebt laten koken. Doe een scheut azijn in het water. Je kan ook speciale tegelreiniger of een neutrale allesreiniger gebruiken (zonder olie, zeep of vet). Spoel en dweil na het gebruik van schoonmaakmiddel de vloer na met schoon water.

Kunnen keramische tegels ook op de muur, bijvoorbeeld in onze badkamer?

Jazeker, groot formaat tegels op de muur is ideaal. Juist in kleinere ruimtes zoals badkamer en toilet. Grote keramische tegels maakt de ruimte rustig en ruimtelijk, dit komt omdat er door groot formaat keramische tegels minder voeg in de ruimte aanwezig is.