Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Beige plavuizen

Beige zorgt voor rustige atmosfeer in een ruimte, zonder dat het saai wordt. Beige plavuizen zijn geschikt voor iedere ruimte. Ze zijn makkelijk schoon te houden, gaan lang mee en zijn geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Beige plavuizen zijn stijlvol in de badkamer en een rustige basis voor je woonkamer of keuken. Bij Ceramica Vloeren hebben we beige plavuizen in een betonlook, steenlook en marmerlook. De keramische vloertegels zijn stevig, waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 12 van 12 producten

Open filter

Authentieke beige plavuizen

Beige plavuizen brengen een rustige sfeer met zich mee. In ons ruime assortiment vind je altijd de juiste beige plavuizen voor jouw ruimte. Wij hebben beige vloertegels in marmerlook, die ervoor zorgen dat je ruimte luxe oogt. Deze tegels staan mooi in de badkamer en kunnen een gang omtoveren tot een luxe ontvangsthal. Ook voor een industriële interieurstijl hebben wij de juiste tegels. Beige plavuizen in betonlook of steenlook hebben een robuuste uitstraling, maar zorgen tegelijkertijd voor een kalm gevoel dankzij de beige kleur. Je ruimte blijft licht en heeft toch een stoer accent. De keramische vloertegels zijn geschikt voor vloerverwarming en geleiden de warmte snel. Je vloer wordt gelijkmatig verwarmd en de tegels houden de warmte goed vast.

Verschillende formaten vloertegels

Niet alleen de look van de beige plavuizen bepaalt de sfeer in de ruimte, maar ook het formaat draagt hieraan bij. De beige kleur is van zichzelf al rustig en dit gevoel kun je versterken door voor een groot formaat te kiezen. In de marmerlook of betonlook zijn de beige plavuizen beschikbaar in 120 x 120 centimeter. Naast vierkante vloertegels, zijn de beige plavuizen ook in een rechthoekig formaat beschikbaar in de steenlook. Onze keramische vloertegels hebben weinig onderhoud nodig. Je reinigt ze gemakkelijk en snel met lauwwarm, gekookt water met een scheutje azijn. Een andere optie is een speciale tegelreiniger of een milde allesreiniger zonder olie, vet of zeep.

Bekijk onze populaire formaten:
Plavuizen 60x60
Plavuizen 80x80
Plavuizen 90x90
Plavuizen 100x100

Hoogwaardige plavuizen voor een betaalbare prijs

Wij leveren onze beige plavuizen direct vanuit de high-end fabriek in Italië. Hier worden de keramische vloertegels in hoge kwaliteit geproduceerd. Door direct vanuit de fabriek te leveren, besparen we op personeelskosten en houden we de prijs van de tegels zo laag mogelijk. Onze beige plavuizen leveren we in principe exclusief montage. Je kunt de tegels dus zelf monteren en zo geld besparen. Heb je hulp nodig? Wij helpen je graag verder. Wij kunnen je een ervaren tegelzetter uit ons netwerk aanraden die de vloertegels bij jou thuis komt monteren.

Montage? Beige plavuizen monteren we voor je

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Veelgestelde vragen

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?

De keramische vloertegel is uitermate geschikt wanneer je huisdieren hebt; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

De anti-slipwaarde van een tegel kan op verschillende manieren worden aangegeven. De meest voorkomende waarde is de R-waarde. Bij deze test wordt de antislip waarde bij verschillende hellingshoeken gemeten en uitgedrukt met de letter “R” gevolgd door een cijfer. De meest voorkomende R-waarde zijn:
- R9 = 03 t/m 10 graden (geringe antislip waarde)
- R10 = 11 t/m 19 graden (normale antislip waarde)
- R11 = 20 t/m 27 graden (verhoogde antislip waarde)
- R12 = 28 t/m 35 graden (grote antislip waarde)
- R13 = Meer dan 35 graden (zeer hoge antislip waarde)

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Ja, een keramische vloer krast niet, is onderhoudsvrij en is makkelijk schoon te maken. Een vloer voor jarenlang plezier!