Volledig assortiment
Soort look
Toon minder Toon meer
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer
Vorstbestendig

Is een tegel geschikt voor temperaturen onder de nul graden.

Toon minder Toon meer
Gerectificeerd

Hiermee duiden we aan of de tegel gezaagd of ongezaagd is. Gerectificeerde tegels hebben strakke, opmaat gezaagd hoeken en kanten.

Toon minder Toon meer

Antraciet wandtegels

Antraciet wandtegels zorgen voor een industriële en ruwere uitstraling in een ruimte. Deze wandtegels staan bijvoorbeeld mooi in de keuken als achterwand van je aanrecht of kookplaat. De antraciet wandtegels kunnen een mooi contrast vormen met gekleurde keukenkastjes of zilveren toebehoor in de keuken. De wandtegels zijn niet alleen geschikt voor de keuken, maar kunnen in iedere ruimte gebruikt worden. Je kunt ervoor kiezen om een hele muur te betegelen of enkel een strook, om zo een mooi contrast te creëren. Bij Ceramica Vloeren vind je antraciet wandtegels in een betonlook en een steenlook.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 13 van 13 producten

Open filter

Duurzaam en makkelijk in onderhoud

Keramische wandtegels zijn ontzettend onderhoudsvriendelijk en ze gaan lange tijd mee. De meeste tegels van Ceramica Vloeren zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De antraciet wandtegels zijn kras- en slijtvast, waardoor ze er als nieuw uit blijven zien. Het schoonhouden van de tegels is een eenvoudig klusje. Je hoeft de tegels namelijk alleen af te nemen met een doekje. Gebruik hiervoor lauwwarm, gekookt water met een scheutje azijn of een milde allesreiniger. Zorg ervoor dat je een product gebruikt zonder vet, olie en zeep. Zo zijn je duurzame tegels in een mum van tijd weer schoon.

Antraciet wandtegels voor een industriële uitstraling

Wil je een ruimte met een stoer karakter of een industriële uitstraling? Dan passen antraciet wandtegels perfect in jouw interieur. Met de donkere kleur kun je eenvoudig accenten creëren en spelen met contrasten in de ruimte. Onze antraciet wandtegels zijn beschikbaar in een steenlook en een betonlook. De betonlook zorgt voor een industriële uitstraling en maakt de tegels tot een echte blikvanger. Ook de steenlook zorgt voor een stoer karakter, zowel in huis als buiten. De antraciet wandtegels zijn ideaal om ruimtes een robuuste look te geven of om en contrast te creëren met andere kleuren.

Bekijk ook eens deze kleuren:
Witte wandtegels
Grijze wandtegels
Beige wandtegels
Bruine wandtegels

Voordelige wandtegels van hoge kwaliteit

Bij Ceramica Vloeren vinden we een goede prijs-kwaliteitverhouding belangrijk. Onze wandtegels worden gemaakt in een high-end fabriek in Italië, altijd in de hoogste kwaliteit. De prijzen blijven laag, omdat de tegels direct vanuit de fabriek worden geleverd en we zo op personeelskosten kunnen besparen. Wil je de tegels in het echt komen bekijken? In onze showroom zie je alle antraciet wandtegels van dichtbij. Ook kunnen we je persoonlijk advies geven, waarbij we altijd uitgaan van jouw interieurwensen. Samen vinden we de perfecte wandtegel om jouw ruimte van een stoer karakter te voorzien.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Gebruik lauwwarm water dat je hebt laten koken. Doe een scheut azijn in het water. Je kan ook speciale tegelreiniger of een neutrale allesreiniger gebruiken (zonder olie, zeep of vet). Spoel en dweil na het gebruik van schoonmaakmiddel de vloer na met schoon water.

Kunnen keramische tegels ook op de muur, bijvoorbeeld in onze badkamer?

Jazeker, groot formaat tegels op de muur is ideaal. Juist in kleinere ruimtes zoals badkamer en toilet. Grote keramische tegels maakt de ruimte rustig en ruimtelijk, dit komt omdat er door groot formaat keramische tegels minder voeg in de ruimte aanwezig is.

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Bij het plaatsen van tegels moet je (bijna) altijd de tegels snijden of zagen. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel snijverlies daarvoor gerekend moet worden. Het is lastig om daar een precies antwoord op te geven. Het snijverlies verschilt behoorlijk van 5% tot wel meer dan 20%. Het snijverlies is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de maten van de ruimte, de maat van tegel en het patroon van leggen. Het meest gunstige snijverlies is bij het tegelen in wildverband of bij tegels die bijna zonder te snijden geplaatst kunnen worden. Het snijverlies is dan ongeveer rond de 5%. Maar gebruikelijker is om 10% snijverlies aan te houden. Je kunt ook altijd de tegels uittekenen en daarna het aantal tegels te tellen.