Volledig assortiment
Formaat
Toon minder Toon meer
Kleur
Toon minder Toon meer
Prijs per m2
Tegel dikte
Toon minder Toon meer
Bekijken in verkooppunt
Toon minder Toon meer
Vorm
Toon minder Toon meer
Afwerking
Toon minder Toon meer

Antraciet vloertegels

Ben je op zoek naar antraciet vloertegels? Bij Ceramica Vloeren vind je diverse soorten tegels in de kleur antraciet. Deze donkere vloertegels creëren een stoere of robuuste sfeer in de ruimte. Zeker in grotere ruimtes staan antraciet vloertegels prachtig en zijn ze een toevoeging aan je interieur. Wij verkopen antraciet vloertegels in verschillende formaten. De tegels zijn zowel geschikt voor binnen als buiten en we garanderen tegels van hoge kwaliteit. Zo heb je jarenlang plezier van je nieuwe vloer.

Showroom adviseur

Altijd goed bereikbaar

Showroom adviseur
Sortering

Open filter

Productfoto’s
|
Sfeerfoto’s
1 - 12 van 22 producten

Open filter

De verschillende looks

Bij Ceramica Vloeren verkopen we vloertegels in vier verschillende looks: de steen-, beton-, marmer- en houtlook. Onze antraciet vloertegels zijn verkrijgbaar in de looks steen, beton en marmer. Je creëert makkelijk een robuuste en stoere uitstraling door voor de beton- of steenlook te kiezen. Marmer heeft juist een elegante en luxe uitstraling. In een industriële woonstijl kies je dus bijvoorbeeld eerder voor beton of steen. Houd je van mid century modern? Dan past marmer daar erg goed bij.

Voordelig

Een vloer van marmer of steen kan behoorlijk duur zijn. Dit is niet voor iedereen betaalbaar en dat is jammer wanneer je de look wel mooi vindt. Keramische tegels zijn dan een goede oplossing. Deze tegels zijn een stuk voordeliger, maar zien er net zo uit als het echte materiaal. Onze keramische tegels zijn niet van echt te onderscheiden. Zo zijn onze tegels precies zo geaderd als echt marmer en lijken onze keramische tegels in steenlook uit de natuur te komen. Je krijgt dus dezelfde look, maar betaalt hier veel minder voor.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een populaire manier om het huis beter te verwarmen. In de koudere maanden van het jaar kun je zo nog steeds op sokken of blote voeten rondlopen en houd je warme voeten. Vooral in woonkamers en badkamers is vloerverwarming populair. Het is belangrijk om de juiste vloer te kiezen, omdat niet iedere vloer gecombineerd kan worden met verwarming. Bij keramische vloertegels is dit geen enkel probleem. Ze geleiden warmte uitstekend en houden deze gedurende lange tijd vast.

Tegels in de tuin

Onze antraciet vloertegels zijn niet alleen geschikt voor binnenshuis, maar kunnen ook in de tuin gebruikt worden. Het materiaal is kras- en slijtvast. De tegels kunnen goed tegen vocht en het is dus geen probleem wanneer het regent. Ook vuil beschadigt de tegels niet. Je maakt de tegels zowel binnen als buiten regelmatig schoon met lauwwarm water met azijn. Natuurlijk moet je dit buiten iets vaker doen dan binnen om de tegels goed schoon te houden, maar de tegels zelf blijven er goed uitzien.

Gefabriceerd in Italië

Alle tegels die bij Ceramica Vloeren verkocht worden, komen uit Italië. We werken samen met een high-end fabriek waar hoogwaardige keramische tegels geproduceerd worden. Wij importeren de tegels rechtstreeks vanuit de fabriek. Hierdoor hebben we minder personeel nodig en kunnen we de kosten voor de tegels laag houden. In principe monteer je de gekochte tegels zelf, maar indien gewenst, bevelen we graag een goede tegelzetter aan. We werken samen met een vast montageteam en weten altijd een goede expert te vinden.