Antraciet vloertegels

Zoek je de beste antraciet vloertegels? Wij bieden antraciet vloertegels aan in een groot aantal afmetingen hoewel mensen het meest naar vierkante 60x60cm en 90x90cm tegels vragen. Voor elk wat wils. De kleur antraciet geeft je wand- of vloertegels een chique uitstraling. Deze kleur is verkrijgbaar bij onze selectie beton- en steenlook tegels. Wij merken dat de betonlook nog steeds een trend is vanwege zijn krachtige ambiance. Bekijk en voel deze tegels zelf eens in onze showroom. Het is ook mogelijk om in je eigen huiselijke omgeving te zien of de antraciete vloertegels bij de rest van je interieur passen. Maak hiervoor een afspraak bij Koen of Ken van Ceramica.

Steenlook

Sinds de komst van keramische vloertegels zijn kleuren als beige, licht bruin, wit en grijstinten behoorlijk populair. Laten we eerlijk zijn, echt stenen vloeren zijn prachtig. Maar er zit een bijbehorend prijskaartje aan. Zonder vloerverwarming krijg je daarbij al snel koude voeten. En een lege bankrekening. Onze vloertegels combineren het uiterlijk van een stenen vloer met de voordelen van andere keramische vloerbedekking. Steenlook wand- en vloertegels zijn duurzaam, eenvoudig te reinigen, kras- en slijtvast en antistatisch. Mocht je een voorkeur hebben voor gemakkelijk te onderhouden vloeren, dan is wellicht een steenlook variant een mooi alternatief voor echt steen.

Vloerverwarming

Als we het toch hebben over warme voeten, laten we dan eens kijken naar een keramische tegelvloer met vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte gelijkmatig waardoor je kamer of vertrek snel op een aangename temperatuur is. Prettige bijkomstigheid is dat onze tegels hun warmte goed vasthouden. Enorm energiebesparend dus zo’n keramische tegel. Door de beschermende toplaag van onze tegels laten ze geen vocht en vlekken door. De betonlook tegels blijven dan ook jarenlang mooi en vertonen geen kleurverlies.

Tegels in de tuin

Wij krijgen weleens de vraag of onze keramische tegels in elk vertrek te leggen zijn. Jazeker! De tegels zijn van Italiaanse komaf en kwalitatief hoogwaardig geproduceerd. Het gebruikte materiaal is kras- en slijtvast, maatvast en vocht of vuil hebben er weinig grip op. Onze tegels zijn dan ook gemakkelijk schoon te maken en zelfs geschikt om in je tuin of op het terras te plaatsen. Ze voelen ’s zomers ook nog eens heerlijk aan als je op blote voeten loopt. Je kunt buiten jarenlang genieten van je keramische tegels.

Tegels tegen de laagste prijs

Onze topdesign vloeren kunnen wij aanbieden voor scherpe prijzen dankzij onze rechtstreekse inkoop bij de Italiaanse fabriek. Op deze manier zijn jouw keramische vloertegels prima betaalbaar. Nieuwsgierig geworden naar onze antraciet vloertegels? Maak een afspraak, neem een kijkje in onze showroom of bel ons voor advies als het gaat om hoogstaande antraciet vloertegels.