Antraciet plavuizen

Grote tegels op de wand of op de vloer zorgen voor een rustig en sfeervol geheel. Daarom zijn onze tegels van 60x60 uitermate geschikt voor jouw woning. Wij hebben een ruim aanbod van deze tegels in ons assortiment. Zo kun je kiezen uit tegels van 60x60 in steen-, beton-, hout- en marmerlook. Voor iedere woonstijl is er een geschikte tegel te vinden, of je nu houdt van warm landelijk, strak industrieel of verfijnd en chique. Keramische tegels zijn ontzettend stevig en kunnen daarom prima in de keuken of woonkamer worden gebruikt.

Onderhoudsvriendelijke vloertegels

Keramische vloertegels zijn makkelijk schoon te houden. Met lauwwarm, gekookt water en een scheutje azijn kun je ze snel schoonmaken. Ook kun je een speciale tegelreiniger gebruiken of een milde allesreiniger zonder olie, vet of zeep. Je hebt de tegels dus in weinig tijd weer schoon, wat ze erg onderhoudsvriendelijk maakt. De tegels zijn kras- en slijtvast en zien er dus lange tijd als nieuw uit. De vloertegels zijn niet alleen geschikt voor in huis, maar kunnen ook buiten worden gebruikt. Ze zijn bijvoorbeeld een mooie basis voor je terras. De tegels zijn vuurvast en antistatisch, waardoor ze veelzijdig te gebruiken zijn.

Antraciet plavuizen voor een industriële uitstraling

Onze vloertegels worden in een high-end fabriek in Italië geproduceerd. De tegels zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek dat lang mooi blijft. We leveren direct vanuit de fabriek, waardoor de kosten laag blijven. De antraciet plavuizen zijn beschikbaar in betonlook en steenlook. Geef je ruimte een stoer karakter met de steenlook of kies voor een industrieel karakter met de betonlook. Antraciet plavuizen zijn een echte blikvanger die jouw ruimte een persoonlijke en bijzondere uitstraling geven. Ze geven je de mogelijkheid om te spelen met accenten, maar zijn ook een mooie basis voor een ruimte met veel donkere kleuren.

Geschikt voor vloerverwarming

Plavuizen gaan goed samen met vloerverwarming. De keramische vloertegels geleiden goed, waardoor de warmte snel en gelijkmatig verdeeld wordt over de vloer. Je verwacht het misschien niet wanneer je de robuuste antraciet plavuizen ziet, maar ze kunnen gemakkelijk warmte verspreiden voor een behaaglijk gevoel. De tegels houden de warmte goed vast, waardoor je de vloerverwarming niet altijd aan hoeft te hebben. Ook nadat je de verwarming uitdoet, blijft de vloer warm. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je energie bespaart met je keramische plavuizen.